Izgleda gore nego ikad! Matthew Perry neprepoznatljiv, fanovi su zabrinuti za njegovo zdravlje

Instagram/@marianne_theodorsen Slava i popularnost na njega nisu imali dobar utjecaj pa je nedugo nakon vrhunca karijere, uništio svoj fizički izgled, ali i zdravlje
Vidi originalni članak
  • Glumac Matthew Perry, najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u kultnoj humorističkoj seriji 'Prijatelji', godinama je slovio za šarmantnog i karizmatičnog muškarca
  • No, slava i popularnost na njega nisu imali dobar utjecaj pa je nedugo nakon vrhunca karijere zapao u krizu
  • Njegov zanemareni izgled većina pripisuje posljedicama borbe s alkoholizmom i ovisnošću o tabletama

Na najnovijim fotografijama koje su objavili mnogi strani mediji, Matthew djeluje zapušteno i nemarno, a čini se kako glumcu baš i nije u cilju izgledati fit, obzirom da je u proteklih nekoliko godina nabacio dvadesetak kilograma. Odjeven u košulju, raščupane i nepočešljane frizure, glumac nije ispuštao cigaretu, a u isto vrijeme je izgledao opušteno i kao da se nije zamarao što bi drugi mogli misliti o njemu. 

Matthewa Perryja prvi put ‘uhvatili’ u javnosti nakon okupljanja Prijatelja, fotke zabrinule fanove

''Što mu se dogodilo? Nikada nije izgledao lošije. Godinama sam bila zaljubljena u njega, a sada izgleda kao beskućnik. Poruka mladima - ovisnost je zlo, a bez obzira na ljepotu i mladost, uništit će vas dok si rekao keks'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Life&style Što se događa s Matthewom Perryjem? Mnoge je zabrinuo iznenadni prekid zaruka s 22 godine mlađom Molly

Iako su godine učinile svoje, promjene u izgledu i ponašanju Matthewa Perryja dakle mnogi pripisuju alkoholizmu i ovisnosti o drogama, ali i o lijekovima. Naime, Matthew je bio ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru za vodu te je imao problema s alkoholizmom od kojeg se pokušao izliječiti u nekoliko navrata. 

Također, fanove je već ranije na ponovnom okupljanju 'Prijatelja' šokirao izgled i ponašanje Matthewa Perryja. ‘’Upravo sam vidio intervju i ne mogu vjerovati kako izgleda. Slama mi srce", "Mučno mi je gledati ga ovakvog, samo gleda u prazno i polako govori", "Bojim se za njega", "Svi bismo trebali biti zahvalni što je Matthew tamo živ. Prošao je puno toga. Živ je i nije izgubio svoj život. To je odlično, zahvalan sam za to", bili su samo neki od komentara. 

Life&style Jennifer Aniston pokazala 'Prijatelje' na setu, ali fanove su šokirali izgled i ponašanje Matthewa Perryja

No, izvor blizak Perryju za ‘The Sun’ je tada otkrio kako je glumčev nejasan izgovor posljedica hitnog zahvata na zubu koji je izveden samo nekoliko sati prije snimanja spornog intervjua koji je Matthew uz svoje kolege iz serije ‘Prijatelji’ dao časopisu People. Također, navodi se i kako je Matthew trijezan i da njegovo neobično ponašanje nije posljedica konzumiranja alkohola. Mnogi Perryjevi fanovi se nadaju kako je razdoblje ovisnosti o porocima iza njega. 

No, iako se Perry u studenom prošle godine zaručio s 22 godine mlađom agenticom za talente Molly Hurwitz, s kojom je u vezi od 2018. i koja mu je bila velika podrška u borbi protiv ovisnosti od alkohola i droge, glumac je iznenada prekinuo zaruke riječima ''Stvari ponekad jednostavno ne uspiju, a ovo je jedna o njih. Želim Molly sve najbolje".

Stars I Matthew Perry je otvorio Instagram profil, svi su "prijatelji" ponovno na okupu - čeka se velika vijest

 

Posjeti Miss7.24sata.hr