Izgleda da smo dobili hrvatsku Shakiru?

Instagram
Za potrebe snimanja novog spota lijepa pjevačica promijenila je svoj stil, a čini se da je inspiraciju pronašla u kolumbijskoj zvijezdi Shakiri
Vidi originalni članak

Naša ovogodišnja predstavnica Hrvatske za pjesmu Europe postala je sve aktivnija na glazbenoj sceni. Nakon što je izdala hit "S tobom", a potom s pjesmom "Crazy" nastupila na Eurosongu, Franka je snimila još jedan spot za novu pjesmu "Kao ti i ja". Spot je sniman na otočiću Sv. Ivan na Pučini ispred Rovinja, a ono što nam je posebno privuklo pažnju su promjena Frankine frizure i izbor odjeće s kojima neodoljivo podsjeća na Shakiru.

Naime, prema fotografijama koje je objavila na svojem Instagram profilu, Franka se u spotu pojavljuje s messy frizurom kakvu često nosi kolumbijska pjevačica. Osim toga, 25-godišnja pjevačica je za potrebe snimanja stavila ekstenzije i posvijetlila kosu (baš kao Shakira).

METALIK FRANKA Franka kaže da OVAJ komad voli više od bilo koje suknje

Kad je u pitanju odjeća, Franka u spotu nosi kratki bijeli top, ali i gornji dio kupaćeg koji je u funkciji topa. Moramo li te podsjećati da su upravo topovi prepoznatljivi odabir Shakire na nastupima i u spotovima?

Slučajnost ili ne, nama Franka izgleda odlično! Želiš li i ti ovakvu frizuru za ljeto, potrebni su ti češljić, ukosnica i slani sprej koji u nekoliko sekundi unosi duh mora u kosu i pomaže u postizanju messy izgleda. Na kosu nanesi slani sprej i zgužvaj ju rukama. Za bolji messy izgled nekoliko pramenova počešljaj u obrnutom smjeru. Za kraj dodaj dvije neuredne pletenice sa svake strane lica i spoji ih ukosnicom. 

U nastavku pogledaj novi spot:

Posjeti Miss7.24sata.hr