Izabel Kovačić oduševila hlačama military uzorka, evo gdje pronaći sličan komad

instagram @janko_popovic_volaric
Prelijepa Izabel Kovačić, supruga reprezentativca Matea Kovačića, nedvojbeno je jedna od najatraktivnijih i najbolje odjevenih hrvatskih WAGS-ica. Iako je već prije pokazala da sjajno kombinira razne uzorke, njeno najnovije izdanje oborilo nas je s nogu
Vidi originalni članak

Da Izabel Kovačić sjajno nosi glamurozna i ženstvena izdanja nije neka novost, ali danas nas je oduševila verzijom koju na njoj ne viđamo često. Ljepotica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu priroda i zelenilo, u potpunoj harmoniji s njenom prirodnom ljepotom. Čini se da za opušteni dan, kao svaka druga žena, nije imala potrebu za šminkom i frizurom, a outfit joj je i sportski i chic u isto vrijeme!

U centru pažnje nalaze se cargo hlače popularnog military uzorka koji, ako se mudro kombinira, može izgledati apsolutno sjajno! Uz njih je kombinirala bijelu basic majicu, bijele tenisice i gornji dio trenirke koji je nonšalantno zavezala oko struka. S obzirom na njenu besprijekornu figuru, ne sumnjamo da su joj sportski outfiti dio svakodnevnice. Zato joj i stoje toliko dobro!

Iako trend maskirnog uzorka, čini se, još uvijek nije došao do hrvatskih zvijezda koje su trenutno potpuno prepuštene leopardu i zmijskom uzorku, jedna od žena koja ovaj uzorak nosi jako često je Kim Kardashian, ali i njena mlađa sestra Kylie. 

Ipak, Kardashianke često modno zastrane, a estetika u koju je Izabel ubacila ovaj uzorak mnogo nam je atraktivnija. Ona uistinu zna znanje i nikada nije krila da se voli modno poigrati modnim uzorcima. Njene su nas se hlače uistinu dojmile pa smo se bacile u potragu za sličnima. Pronašle smo ih! Zar si uopće sumnjala?

Beauty Izabel Kovačić otkrila nam je zašto joj kosa uvijek izgleda tako dobro

 

Posjeti Miss7.24sata.hr