Ivana Banfić postala je književnica, prepričala je svoj život - a evo što je sve otkrila u svojoj prvoj knjizi

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Ivana Banfić predstavila je javnosti knjigu "Devedesete" koju je koncipirala poput svog osobnog dnevnika
  • S čitateljima je podijelila neke od najzanimljivijih trenutaka iz svoje tridesetogodišnje karijere, a dotaknula se i privatnih tema poput rastave braka i gubitka djeteta
  • Na promociju su pristigle neke od najpoznatijih dance zvijezda 90-ih, a autoricu je posebno razveselilo okupljanje "stare ekipe"

Pjevačica Ivana Banfić u Zagrebu je sinoć, 4. ožujka predstavila svoj literarni prvijenac - knjigu  "Devedesete". U njoj čitateljima otkrila kako je na privatnom i poslovnom planu doživjela (i proživjela) posljednje desetljeće 20. stoljeća. Ivana, poznatija pod nazivom I Bee, slovila je za jednu od najvećih hrvatskih dance zvijezda. Ne čudi stoga što je književna promocija poslužila kao prilika za okupljanje garniture pjevača koji su žarili i palili domaćom scenom u tom razdoblju.

Romantična haljina Zara ima dobar izbor čipkastih haljina, a u jednu smo se baš zaljubili...

Rado viđeni gosti

Među okupljenima našli su se tako i Sandi Cenov, Minea, Ella te bivši pjevač i stilist Neven Ciganović koji je svojevremeno bio zadužen za njezine modne kombinacije. Na promociji je Ivana priznala kako je vrlo uzbuđena i sretna te da joj je iznimno drago što je vidjela ljude koje nije vidjela godinama. Pažnju okupljenih pjevačica je plijenila u bijeloj kratkoj blazer haljini s istaknutim dekolteom.

Teške teme

To možemo smatrati i simbolički budući da je njezin dekolte duž karijeru nerijetko bio tema medijski natpisa i društvenih kuloara. Pjevačica je do sada nekoliko puta otvoreno govorila o svojim silikonima, a u knjizi je progovorila i od drugim temama koje su se vezale uz njezino ime - rastava braka, gubitak djeteta i potraga za duhovnošću. 

Pogođena medijskim natpisima

Upravo je Ivanin bivši suprug Robert Magdić ključna figura knjige "Devedesete", što ne čudi budući da joj je u to vrijeme obnašao i ulogu menadžera. Unatoč tome što su se nakon devet godina baraka i poslovne suradnje odlučili razdvojiti, pjevačica je u razgovoru za Gloriju priznala kako su danas u dobrim odnosima. Otkrila je i kako su joj u razdoblju poslije razvoda posebno teško pali medijski natpisi o njezinom navodnom alkoholizmu

"Valjda se očekivalo da sam jadna, ucviljena i tužna pa se liječim tako. To se objavimo i dugo me pratilo. Prava istina je da živim zdravim životom, pijem samo vodu, vježbam, okrenula sam se veganstvu i prakticiram zdravi životni stil" - kazala je. Novu ljubav je uspješno pronašla, a ostvarila joj se i dugoiščekivana želja te se realizirala kao majka. Upravo joj najveću podršku pružaju suprug Kruno Ladešić i desetogodišnji sin Jan kojeg smatra svojim najvećim životnim uspjehom.

Dok danas živi mirnim obiteljskim životom, njezin književni prvijenac otkriva kako je ova 50-godišnjakinja preživjela najveće dane svoje slave. Knjiga je tako njezin osobni dnevnik u kojem se između ostalog prisjetila nastupa pred naoružanom publikom, opasnih ratnih putovanja,strašne prometna nesreće, povratak selu i novog zamaha u karijeri. Za sve zainteresirane, knjiga Ivane Banfić izdana je u nakladi izdavačke kuće Znanje, a uredili su je Silvija Sinković i Velimir Grgić. Njezina cijena iznosi 99 kuna.

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.  
 


Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr