Irina Shayk poslije Bradleya: tko je muškarac u čijem su je zagrljaju ulovili paparazzi

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Prošlo je malo više od mjesec dana od službene potvrde prekida Irine Shayk i Bradley Coopera
  • Irina je viđena u zagrljaju riđobradog muškarca u parku u New Yorku 
  • Saznalo se da je riječ o Alecu Maxwellu, kreativnom direktoru digitala britanskog Voguea

Lijepa ruska manekanka Irina Shayk (33) viđena je u New Yorku s tajanstvenim muškarcem prvi put nakon objave da je prekinula dugogodišnju vezu s glumcem Bradley Cooperom. Nije dugo trebalo da se otkrije tko je muškarac koji ju je grlio, gladio po leđima i očito s njome vodio vrlo intiman razgovor. Saznalo se kako se radi o Alecu Maxwellu koji u britanskom Vogueu radi na poziciji kreativnog direktora digitala.

Lijepa Irina bila je ležerno odjevena u bijeli crop top te crni donji dio trenirke dok su joj lice skrivale crna šilterica te velike crne sunčane naočale no to nije bilo dovoljno da je paparazzi ne prepoznaju. Dok se ljubakala a Alecom u parku su se igrale Irinina mama i kćerkica Lea de Seine koju je dobila u vezi s Cooperom. 

A tko je zapravo Alec Maxwell? 

Samo to što je Irina povela Aleca na obiteljski izlazak u parku govori o tome koliko su bliski. Uz njega Irina izgleda zaista sretno i opušteno te sigurno imaju mnogo zajedničkih tema jer su oboje u modnom biznisu. Nagađa se da su se i upoznali na nekom od snimanja jer Alec radi za britansko izdanje magazina Vogue. Alec je i nagrađen za svoj rad u nakladničkom svijetu nagradom WEBBY za svoje redateljske i montažerske projekte. 

Stars Kraj! Prekinuli su Bradley Cooper i Irina Shayk, što će nakon ovog napraviti Lady Gaga?

Veliki obrat...

Na Instagramu Aleca prati preko 23 tisuće pratitelja, a vjerujemo kako će se broj iz dana u dan povećavati nakon slika koje su se pojavile u medijima. No, ipak između Irine i njega neće biti ništa više od prijateljstva jer je Alec u dugogodišnjoj vezi s Edwardom Enninfulom, glavnim urednikom britanskog Voguea, kako piše New York Times. Alec je možda tješi, i očito su dobro prijatelji, no ljubavna priča Irine Shayk nije na pomolu

 

Shopping Tip-top cijelo ljetovanje: Treba ti samo ovih 10 modnih komada, a mi znamo gdje ih možeš naći

 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Posjeti Miss7.24sata.hr