Internet u šoku zbog onoga što slavna glumica drži u kupaonici, ona ne reagira

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Pravu lavinu reakcija izazvala je na društvenim mrežama glumica Demi Moore dvjema fotografijama kojima najavljuje svoj novi podcast
  • Fotografije su nastale u njezinom domu u Idahu te svjedoče da je za improvizirani studio glumici poslužila kupaonica
  • Neobično uređenje kupaonice, koje uključuje tapison, kauč, antikvitete i skulpturu viteza, mnoge je zbunilo i ostavilo u nevjerici

Glumica Demi Moore odlučila je biti produktivna dok zbog pandemije koronavirusa održava socijalnu distancu te u društvu obitelji boravi u svom domu u Idahu pa se posvetila snimanju podcasta. Riječ je o digitalnoj datoteci koja sadržava audio ili audio-video zapis koji se distribuira putem Interneta, a namijenjen je gledanju ili slušanju na računalu i ostalim digitalnim uređajima. Glumica je svoj novi projekt nazvala 'Dirty Diana', a obožavateljima ga je odlučila predstaviti putem društvenih mreža.

Domovi poznatih Od finog minimalizma do totalnog kiča: zaviri u kupaonice 10 slavnih žena

Tako je na Instagramu objavila fotografiju iz svog improviziranog studija te u opisu najavila kako je vrlo uzbuđena zbog toga što je napokon dobila priliku podijeliti ovu sretnu vijest s pratiteljima. No, isti ti pratitelji su vrlo brzo primijetili kako je glumičin studio uistinu specifičan budući da je riječ o kupaonici. Pošto je riječ o prostoriji koja u domu ima najbolju akustiku, mnogi su se pri snimanju također odlučili na isto, na malo tko se može pohvaliti ovakvim uređenjem interijera.

Beauty Evo zašto bi uvijek trebala kupovati velika pakiranja šampona i gelova za tuširanje

Naime, objavljene fotografije su pokazale kako uz uobičajenu sanitarnu opremu glumičinu kupaonicu krasi i kauč cvjetnog uzorka, antikviteti i skulpture, kao i tapison koji se proteže cijelom dužinom prostorije. Jedan dio njezinih obožavatelja bio je zbunjen ovim uređenjem. "Tepih u kupaonici?", "Da li je to kauč u kupaonici ili WC školjka u dnevnom boravku", " Koja je ovo prostorija? Kupaonica?", bili su samo neki od komentara začuđenih pratitelja. Unatoč tome što se rasprava o neobičnom izgledu ove kupaonice proširila društvenim mrežama, Demi se još uvijek nije oglasila i otkrila što ju je točno nagnalo na ovakvo uređenje.

Posjeti Miss7.24sata.hr