Ima li što romantičnije?! Pierce Brosnan otkrio kako je proslavio rođendan uz dirljivu zahvalu svojoj supruzi

Instagam
Vidi originalni članak
  • Ma koliko je to teško za povjerovati, glumac Pierce Brosnan proslavio je prošlog tjedna 67. rođendan!
  • Kako je izgledao njegov rođendanski dan otkrio je na Instagramu, a fotografije je popratio dirljivom posvetom supruzi Keely
  • Bračni par Brosnan nedavno je proslavio 26-tu godišnjicu veze, a Pierce je godine koje su proveli zajedno nazvao najljepšima u životu

Glumac Pierce Brosnan proslavio je u srijedu, 13. svibnja svoj 67. rođendan! Znamo da vrijeme leti, ali doista je teško povjerovati da je ovaj markantni Irac koji se proslavio ulogom Jamesa Bonda sve bliže osmom desetljeću života. A kako je proveo taj dan otkrio je obožavateljima na društvenim mrežama dvjema fotografijama na kojima pozira sa suprugom Keely te koje je popratio dirljivim opisom posvećenim upravo njegovoj boljoj polovici.

ZGODNI IRAC Omiljeni James Bond slavi rođendan: 8 stvari koje niste znali o Pierceu Brosnanu

Dirljiva poruka supruzi

"Hvala ti za mjesec i sunce i sve dane našeg zajedničkog života, moja draga Keely. Proveo sam sjajan 67. rođendan! Hvala svima vama koji ste mi to i poželjeli. Bog vas blagoslovio, ostanite jaki." - stajalo je u Pierceovoj zahvali. Inače, supružnici Brosnan proslavili su početkom travnja 26. godišnjicu svoje veze, a glumac se ni tom prilikom nije libio javno iskazati osjećaje prema svojoj supruzi. "Moja draga Keely anđeoskog srca, hvala ti što si unijela toliko ljubavi i ljepote u moj život i što si posljednjih 26. godina učinila najsretnijima u mom životu. Sretna ti godišnjica, moja smeđooka djevojko" - stajalo je u njegovoj romantičnoj posveti.

Love&Sex Ovo ludo ljubavno pravilo određuje koliko točno godina mora imati žena kako bi bila savršena za muškarca

Ljubav na prvi pogled

Podsjetimo, Pierce je svoju drugu suprugu novinarku Keely Shaye Smith upoznao kada je došla odraditi niz intervjua u Meksiku gdje je on tada boravio. Premda je prema planu trebala razgovarati s glumcem Tedom Dansonom, njezinu pažnju privukao je markantni Pierce. "Očarao me. Visok, crn, zgodan..sve ono zbog čega bi bili odmah privučeni nekome, sve je imao. Imao je i taj sjaj u očima. Pomislila sam si 'Wow,wow!'" - otkrila je Keely za časopis People kako je izgledao njihov privi susret. A da je kemija bila obostrana svjedoči i podatak da su ubrzo nakon susreta započeli i vezu koju su 2001. godine okrunili i brakom.

Slavni sinovi Wow! Dvojica najmlađih sinova Piercea Brosnana su već odrasli - i prezgodni

Ponosni otac

U njemu su dobili i dvoje zajedničke djece, a ponosni otac se nedavno pohvalo kako je njihov stariji sin Dylan uspješno diplomirao. Mladić će baš poput oca karijeru nastaviti graditi u svijetu filma, no u svom daljnjem radu ipak se namjerava zadržati iza kamere. Pierce ni tom prilikom nije propustio iskazati svoj ponos te je uz njihovu zajedničku fotografiju napisao: "Idi hrabro u novi svijet i učini ga svojim. Budi nestrašlv, hrabar i darežljiv. Voli te tata."

Posjeti Miss7.24sata.hr