Hejter izvrijeđao Doris Pinčić Rogoznicu i rekao da je cijeli njezin život laž, a voditeljica mu nije ostala dužna!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Iako je javno objavila kako se razvodi od dugogodišnjeg supruga i oca njezine djece, Doris ne gubi optimizam i vedrinu
  • Osim što profesionalno obavlja svoj posao, Doris je aktivna na svome Instagram profilu, a i odgovorila je na jedan hejterski komentar
  • Jedan od pratitelja poručio joj je kako je njezin život fejk, a voditeljica mu nije ostala dužna

Doris Pinčić Rogoznica ovih dana prilično je aktivna na društvenim mrežama. Nakon što je posljedicom nagađanja o raskidu braka s Borisom Rogoznicom objavila staus u kojem je potvrdila i objasnila ovaj navod, 31-godišnja voditeljica sada je i imala potrebu i odgovoriti na hejterski komentar koji se našao ispod fotografije gdje Doris pozira u društvu svojih kolega iz emisije ''Dobro jutro, Hrvatska''. 

Pršte komplimenti Doris Pinčić Rogoznica oduševila je obožavatelje koji se pitaju: "Gdje ste, hejteri?"

''Cijeli tvoj život je toliko fejk, od uloga u sapunici, predstave za medije s lažnim brakom, djecom, poslom... Da nema medija pola vas influencera bi bilo kruha gladni", napisao je jedan od korisnika Instagrama, a Doris mu nije ostala dužna. 

Korisnika je jednostavno pokušala 'razoružati' emotikonom srca. Međutim, hejter nije odustajao. 

''Srce ti neće pomoći. To možeš svom lažnom mužu poslati. On će valjda shvatiti, ja nemrem. Sorry!!!", uporan je bio hejter. 

No, dotična osoba koja je istresla negativne komentare na profilu voditeljice čini se potaknula je i još nekoliko negativnih komentara. Njemu se pridružio muškarac koji je poručio da su osmijesi nje i njezinih kolega s fotografije. 

"Sva sreća da vi znate i da ste tu da nam kažete", odgovorila mu Doris uz emotikon srca, a njezin odgovor je prikupio preko sto lajkova. 

Zvijezde Nakon glasina da se razvodi, Doris Pinčić je objavila svoju istinu o braku

U obranu lijepe voditeljice stalo je i nekoliko njezinih pratitelja. 

''Koliko zlobe u ljudima koji ovdje komentiraju, za nepovjerovati! Prazni, malograđanski mozgovi...Svaka čast na odvažnosti...'', napisala je jedna korisnica Instagrama. ''Nisam neki fan emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'', ali Doris ti si zaista divna žena, majka, kraljica. Mnogima možeš biti uzor'', još jedna korisnica dala je podršku Doris. 

Iako prolazi kroz težak period posljedicom razilaženja od dugogodišnjeg supruga i oca svoje dvoje djece, lijepa Zadranka ne skida osmijeh s lica


Mnogi su primijetili kako je i unatoč mnogim medijskim natpisima o razvodu braka, Doris svoj posao obavlja profesionalno, a nije izostala niti njezina prepoznatljiva vedrina. 

''Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju.'', izjasnila se Doris o svome razvodu na Instagram profilu i dobila stotine poruka podrške. 

Posjeti Miss7.24sata.hr