Hana i Goran napokon odgovorili na pitanje je li njihova veza fejk ili stvarna

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Hana Rodić i Goran Jurenec gostovali su u Youtubastičnom showu Maše Zibar, a blogerica ih je posjetila u njihovom domu
  • Hana i Goran zaigrali su "Cugolov", a blogerici su odgovorili i da njihova veza nije fejk
  • Epizoda je već postigla veliku popularnost i u, manje od 24 sata, pogledalo ju je gotovo 40 tisuća ljudi

Hana Rodić i Goran Jurenec jedan su od "it" parova domaće zvjezdane scene, a njihova veza i pojave u javnosti privlače veliku pozornost. Baš svi žele znati kako doista živi reality par koji se upoznao u RTL- ovoj emisiji "Gospodin Savršeni". Toga je bila svjesna i domaća blogerica Maša Zibar koja je Hanu i Gorana ugostila u novoj epizodi Youtubastičnog showa na svom kanalu.

Maša je Hanu i Gorana posjetila rano ujutro u njihovom zagrebačkom domu. Na vratima ju je dočekala Hana u casual izdanju, a par ju je na samom početku uveo u svoju crno-bijelu kuhinju gdje je Goran otkrio kako je kava omiljeni dio njihova jutarnjeg rituala. Za početak su razgovarali o poslovnim obavezama popularnog para. Maša je, kao iz topa, postavila pitanje koje još uvijek intrigira mnoge.

"Je li ovo tu istina ili je fejk?" - upitala je blogerica koja je htjela provjeriti je li veza "samo za televiziju". "Nije fejk, ne.." - jednostavno je rekla Hana. "Čudi me kako puno ljudi misli da je to fejk i ne znam u kojem bi to smislu uopće nekako moglo ispasti realno, ako je fejk. Mene bi se vidjelo negdje drugdje i nju bi se vidjelo." - rekao je Goran koji se malo pomučio da se snađe na hrvatskom jeziku, ali u konačnici je uspio formulirati mišljenje. Par je ispričao i kako im izgleda zajednički život kada nisu na putovanju, a u pozadini su se vidjeli njihovi kućni ljubimci - ptičice u krletci. 

U nastavku 24-minutne epizode Maša i slavni par zaigrali su igru "Cugozov". Odgovarali su na škakljiva pitanja koja je priredila Mašina suradnica, a u slučaju da ne žele pročitati pitanje, morali su piti nešto žestoko, rekli bismo po izgledu tekućine u neidentificieanoj plastičnoj boci. Hana je izvukla pitanje o tome što je slagala Goranu, a onda je par ispričao kako Hana zapravo ne zna lagati. Goran je, pak, priznao kako se nikada nije okoristio svojim izgledom kako bi nešto postigao. Smatra, naime, da nikada nije ni vidio priliku da to učini jer se ne smatra izvanrednim muškarcem.

Life&style Popravi loš dan u samo 10 minuta! Donosimo ti 3 jednostavna deserta za bolje raspoloženje

Goran je morao priznati i tko mu je najzgodnija hrvatska celebrity žena, ali zbunio se i priznao kako je riječ o anonimnoj Antoniji koja mu je kao sestra već 12 godina. Celebrity favorita u konačnici nije istaknuo, a priznao je da ne zna ni kako izgleda Severina. Osim toga, otkrio je da pred Hanom u stanu pleše gol. Otvoreni su, kaže, i vole se glupirati. Takav dojam ostavili su u videu koji je u manje od 24 sata pogledalo više od 39 tisuća ljudi. 

Nakon boravka u domu "Savršenih", Maša je Gorana odvela na dejt, a Hana je sjedila stol pored njih i slušala te koordinirala dejt dajući im savjete kako da uspješno dovrše susret. Goran je otkrio kako nije imao mnogo vremena za dejtove u životu, a istaknuo je i kako ne uživa baš u poslu modela. Cijeli video zapravo je veseo i šarmantan, a blogerica je uspjela pokazati život para koji se pred njenom kamerom uspio opustiti i pokazati svoju spontanu stranu. Nama su uistinu šarmantni i zabavni! Sigurni smo da će ova epizoda naići na mnoge klikove jer mnoge zanima kako Hana i Goran izgledaju iza zatvorenih vrata. 

Posjeti Miss7.24sata.hr