Hana blista nakon povratka u Berlin, a nije izbjegla ni pitanja o Goranovoj bivšoj

Instagram/@marianne_theodorsen Goran Jurenec i Hana Rodić obnovili ljubav
Vidi originalni članak
  • Reality zvijezda Hana Rodić i njezin bivši (i sadašnji) partner Goran Jurenec privatno svojim fanovima priređuju pravi show
  • Nakon burnog prekida ali i diskretnog pomirenja 23-godišnjakinja je odletjela u Berlin gdje živi Goran i izgleda kako želi nastaviti tamo gdje je stala
  • ‘’Pogodi tko se vratio’’, napisala je Hana ispod najnovije fotografije, a nije ni zaobišla komentirati Goranu bivšu djevojku Claudiu

Goran Jurenec i Hana Rodić izgladili su odnose i to nakon što je 41-godišnjak priznao da je još u lipnju završila njegova veza s Claudiom Luciom Pioch radi koje je i ostavio Hanu. Nakon što su snimljeni u zajedničkoj šetnji Samoborom, bivši ljubavni par na tragu pomirenja izjavio je da je razgovor prošao više nego dobro, a Hana je naposljetku za vikend otputovala u Berlin gdje živi Goran. Osim što je u Instagram storyjima otkrila kako je dobila prekrasan buket ruža te se pohvalila da je bila na večeri s Goranom i njegovim prijateljima, Hana je sada objavila i novi post iz Berlina  ispod kojeg je komentirala Goranovu bivšu djevojku Claudiu

Stars Hana Rodić otputovala u posjet Goranu u Berlin, pažnju je ukrao buket crvenih ruža tijekom večere

‘’Pogodi tko se vratio’’, napisala je Hana kratko uz fotografiju na kojoj izgleda besprijekorno u jesenskom outfitu. 

Hana se odlučila za bijelu dolčevitu te se ogrnula bež kaputom dok je u ruci nosila torbicu od imitacije krokodilske kože. Svoje bujne kovrče ovaj put je ukrotila te je samouvjereno pozirala s ravnom kosom.  Njegovan izgled pohvalili su mnogi, te zapazili kako Hana posebno blista.

''Ispeglana kosa! Goriš’’, Vaše veličanstvo’’, ‘’Jako si, jako prelijepa’’, ‘’Znači, trebam sunčane naočale. Hanica, predivna si’’, Remek-djelo’’, neki su od komentara. 

''Je li ovo mjesto gdje se i Claudia fotografirala’’zanimalo je jednu od pratiteljica, a Hana joj je brzo odgovorila: ''Moje staro mjesto, mila. Pogledaj moje stare fotografije, ali očito sam ju inspirirala''. U šali je dodala kako je 'očito nekima idol'. 

Hana i Goran na putu pomirenja? Nakon zajedničkog susreta Gospodin Savršeni otkrio: Bilo je predobro!

Hana je i odgovarala na poruke pratitelja koji su poželjeli sreću njoj i Goranu. ‘’Hvala puno, vrijeme će sve pokazati’’, uvjerena je 23-godišnjakinja.  

No, nisu svi uvjereni da je Hanina odluka o povratku Goranu ispravna. Neki pratitelji reality zvijezde prigovorili su joj kako je opet nasjela na njegove manipulacije kao i da je mogla odabrati puno boljeg. 

Izgleda kako je Hana podijelila svoje fanove, a kako će se dalje razvijati ova ljubavna priča koju prati puno pozornosti, zaista će pokazati vrijeme. 

Posjeti Miss7.24sata.hr