Goran otkrio što Hani otežava život, dok ona misli da je bila naivna: Sada bih sigurno drugačije postupila!

Instagam
Vidi originalni članak
  • Hana i Goran koji trenutno žive u Berlinu svoju ljubav učvrstili su u 'Superparu', showu čija nova sezona starta u ponedjeljak
  • Par koje se i upoznao pred kamara naveo je što bi promijenili kada bi mogli vratiti vrijeme
  • Goran je otkrio što to Hani otežava život, dok je njegova partnerica poslala zanimljivu poruku budućim natjecateljima

Nova sezona RTL-ovog showa 'Superpar' počinje u ponedjeljak, a novim natjecateljima nekoliko savjeta uputili su Hana Rodić i Goran Jurenec. Ljubavne iskre ovog para koji se skrasio u Berlinu započele su tijekom showa 'Gospodin savršeni', a upravo su u 'Superparu' učvrstili svoju ljubav. Ipak, prisjetivši se tih trenutaka, Hana je otkrila kako bi neke stvari napravila drugačije

Stars Hana Rodić pokazala bikini tijelo: "Više ćeš ti ljudi ubiti ovom fotkom nego korona"

‘’Tijekom prve sezone 'Superpara' Goran i ja smo friško ušli u vezu i nismo znali jedno o drugome koliko znamo sada. Pogotovo zato što tada nismo živjeli zajedno, nego bi Goran dolazio u Zagreb i tek tad bismo provodili vrijeme skupa. Žalim jedino što sam bila naivna i neiskusna i sigurna sam kako bih sada drugačije postupila u određenim situacijama'', ispričala je Hana za RTL.

Da može vratiti vrijeme, Goran bi također napravio neke stvari drugačije a ponajviše bi svojoj djevojci pokazao kako se može više osloniti na njega. Sudjelovanje u 'Superparu', smatra Goran, ubrzalo je proces njihovog upoznavanja. Pomoglo mu je i da primijeti kako Hana ima dobro srce, ali i da s teško nosi s nepravdom što joj, po njegovom mišljenju, otežava život. 

‘’Moram priznati da sam ponosna na sebe zbog svoje iskrenosti i zbog toga što sam do samog kraja bila dosljedna sebi. Što se tiče Gorana, vidjela sam da je to osoba na koju se mogu osloniti i koja me razumije. A kao par, svima smo pokazali da smo se držali zajedno i kad nam je bilo najteže’’, istaknula je Hana. 

Novi izgled Hana Rodić svojom novom fotografijom na Instagramu izazvala lavinu komentara

Hana će uz svog Gorana novu sezonu ‘Superpara’, gledati iz Berlina, a novim natjecateljima poručila je da ne vjeruju nikome osim svome partneru. 

‘’Svi ste konkurencija i u kući nema pravih prijateljstava’’, upozorila je Hana. 

Posjeti Miss7.24sata.hr