Glumci otkrivaju kako uspijevaju odglumiti scene seksa

YouTube Screenshot
Zamisli da si glumica na jedan dan. A sada zamisli da ti kažu da moraš odglumiti seksi scenu s Chrisom Hemsworthom. Možda ti se na prvu to čini kao super ideja jer tko ne bi htio, ali na drugu već ne zvuči kao pametna ideja. Tko će to sve viditi, jesi li se depilirala, kako će reagirati njegovi i tvoji bliski ljudi... Holivudski glumci su ipak naučili neke trikove i evo kako oni to rješavaju
Vidi originalni članak

Nedavno u javnost procurila informacija da je za vrijeme snimanja filma 'Pedeset nijansi slobodniji' Dakota Johnsson nosila mini tangu koja se lijepi na intimno područje. No, ovdje se ne radi ni o čemu privlačnom niti uzbudljivom. Naime, zbog seksi scena je simpatična glumica odlučila pokriti barem dio svog tijela. Radi se o superglu tangi koja se jednostavno zalijepi za hm... genitalije. I ovdje baš svi seksi scenariji padaju u vodu. Iako je glumac Jamie Dornan i privlačan i simpatičan, nitko se ne bi rado mijenjao s Dakotom. Stajati pred filmskom ekipom gola s čudom ljepljivom polutangom za sebi doista NIJE san svake glumice.

No, u povijesti filma ta superglu tanga nije najčudnija stvar koja se dogodila na filmskom setu. 

Da bi simulirali seks, glumici koriste: 

a) jastuke između tijela

b) protetiku i umjetna spolovila

c) čarape

d) dublere za neke dijelove tijela

Da, sve ove stvari doista sprečavaju glumce da se užive u seksi uloge baš kada bi to trebali. I više manje je svima neugodno. Te barijere između glumaca u seksi scenama su u redu jer dolaze kao zaštita, ali u istom trenu otežavaju glumu pa "sve izgleda jako namontirano i lažno", poručuje Judd Apatow, producent serije 'Djevojke'.

FUN miss7 bira: Najbolji filmovi za Valentinovo IKAD!

Ali, da se vratimo na trilogiju '50 nijansi': seksi scene su se snimale zadnji tjedan kada su glumci već odradili govorne dijelove, pa su se mogli posvetiti isključivo glumljenju - seksa. A ako se glumica osjeća nedovoljno seksi, poput Amy Schumer u filmu "Kaos u glavi", onda jednostavno sluša Beyonce. Jer, tko ti bolje može poručiti da ćeš biti seksi božica na filmskom platnu od ove glazbene dive?

Glumci Michael Douglas i Glenn Close u filmskom klasiku iz 1987. 'Kobna privlačnost' seks su mogli odglumiti tek nakon nekoliko čaša margarite, a u istom filmu je Douglas zahtijevao da mu se u postprodukciji izbace scene s vidljivim testisima. Nešto sasvim suprotno su učinili kreatori postprodukcije u "50 nijansi sive". Oni su Dakoti Johnsson pubične dlake digitalno - dodali.

Doista, nije lako biti glumac...

Posjeti Miss7.24sata.hr