Fotografija mlade Angeline Jolie osvojila je internet. "Najljepše ljudsko biće u povijesti!"

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Glumica, redateljica i humanitarka oduvijek je bila među najljepšim ženama zbog svoje neosporive ljepote
  • Na internetu je osvanula fotografija glumice stara više od 25 godina
  • Mnogi su se složili kako je prirodna ljepota glumice nenadmašna

Angelina Jolie jednako je svestrana heroina kod kuće koliko i na ekranu. Glumica je ove godine nakon dugo vremena dala veliki intervju za britanski Vogue u kojem je otvoreno progovorila o majčinstvu, ali i otvorila vrata svog raskošnog doma na povijesnom imanju u Los Angelesu.

Pritom je priznala da sebe ne doživljava kao tradicionalnu majku koja ostaje kod kuće sa svojom djecom i da joj mirno sjedenje nikada nije dobro išlo, te da joj sve šestero djece pomaže u majčinstvu. A internet se prisjetio glumice prije nego što je postala nezaustavljiva zvijezda

Angelina Jolie i dalje je prva diva Hollywooda: Pogledajte čime je sad oduševila!

Osvanula je fotografija mlade Angeline Jolie, navodno snimljena prije više od 25 godina. Internet je bio mahom oduševljen prirodnom ljepotom mlade Angeline, a jedan od komentara koji je dobio najviše odobravanja je vrlo kratak i jasan: "Ovo je najljepše ljudsko biće u povijesti!"

Danas 46-godišnja Angelina kao i uvijek radi na novim projektima, a fotografi u njezinim izlascima u javnost ne propuštaju uhvatiti osmijeh koji ne skida s lica pa mnogi njezini obožavatelji komentiraju da izgleda ljepše nego ikad

Ipak, osmijeh je samo privremen, jer u pozadini vodi nekoliko pravih bitki s bivšim suprugom Bradom Pittom. Najprije se vodila bitka oko skrbništva nad njihovom maloljetnom djecom, potom oko raspodjele imovine. Već su svaki potrošili preko milijun dolara na sudske troškove, a pravnom ratu se vidi kraj. 

No, u jednoj stvari se bivši supružnici slažu, a to je dobrobit njihove djece. Prema izvorima bliskim glumcima Brad i Angelina ulažu velike napore kako bi njihova djeca imala i oca i majku kvalitetno uključene u svoj život.

Glumica s Bradom Pittom dijeli 19-godišnjeg sina Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, a već je ranije zaključila da su je njezina djeca na neki način izliječila i pomogla joj nakon nekoliko teških godina koje su iza nje.

S dva desetljeća iskustva humanitarne borbe za borbu za ljudska prava, i s mnoštvom novih umjetničkih projekata, kao i uvijek, kod Angeline nas najviše oduševljava to što, bez obzira na to što joj život dobaci, njezina vatra ostaje nesputana.

Posjeti Miss7.24sata.hr