Finalist iz Života na vagi razveo se od supruge zbog Nine Martine?

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Kandidati iz Života na vagi u ljubavnoj vezi?
  • Mario Mandić navodno se rastao od supruge zbog toga
  • Nina Martina Korbar oštro demantirala njihovu vezu

Dok su ovih dana u središtu pozornosti parovi koji su se zaljubili u showu Ljubav je na selu, počelo se šuškati i o navodnoj ljubavnoj vezi između kandidata iz showa Život na vagi. Riječ je o Nini Martini Korbar i Mariju Mandiću, koji su se navodno zbližili još dok su bili u kući tijekom snimanja showa. 

ŽIVOT NA VAGI Ljutit komentar Gabi iz 'Života na vagi': "Davno su svi proroci i babe Vange zaključili da ne skidam kile, da sam vratila kile..."

No, ono zbog čega su brojni gledatelji showa osudili njihov odnos je činjenica da je Marko još uvijek u braku sa suprugom Kristinom, s kojom ima dvoje djece. Kristina je u jednom trenutku izgubila strpljenje zbog suprugove nevjere pa je Nini Martini posvetila status na Facebooku: "Gospodični Nini Martini Korbar želim ugodno nedjeljno popodne s mojim mužem!" 

Life&style Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj?

Ubrzo nakon toga izbrisala je objavu, a za portal 24sata promijenila je svoju izjavu: "Ovo je bilo napisano čisto iz ljutnje, većina nas u ljutnji kaže puno toga. I ono što mislimo i ne mislimo." Čak je i demantirala da je njezin suprug u vezi s Ninom Martinom

Ipak, Kristina je odmah nakon završetka showa promijenila status veze na Facebooku u "rastavljena". Nina Martina i Mario vješto su skrivali bilo kakvu intimnu povezanost (ako je postojala) pred kamerama, ali Mario se jednom prilikom donio odluku koja je dolijala ulje na vatru. Bilo je to u trenutku kada su kandidati trebali izabrati tko će ostati u kući, Nina Martina ili Luka Smoljo. Svi kandidati glasali su da bi to trebao biti Luka, dok je jedino Mario svoj glas dao Nini Martini

ŽIVOT NA VAGI Što se događa s Alenom Abramovićem, pobjednikom 'Života na vagi'

Osim toga, Mario je proslavio Novu godinu s Ninom, a ne sa svojom suprugom koja je bila u to vrijeme s njihovom djecom u Njemačkoj. Također Marijeva obitelj i prijatelji tvrde kako između njega i Nine postoji bliskost i da su zajedno. Unatoč tome, Nina Martina oštro je demantirala njihovu navodnu vezu, a Mario se još nije oglasio.

Posjeti Miss7.24sata.hr