Film 'My Mother’s Wedding’ spojio je Scarlett Johansson i Siennu Miller, a režira ga njihova kolegica

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Kristin Scott Thomas iza sebe ima bogatu glumačku karijeru, a u novom se filmu po prvi puta pojavljuje kao redateljica
  • 'My Mother’s Wedding’ priča je o tri sestre potpuno disfunkcionalne kada je ljubav u pitanju i zanimljivom trećem vjenčanju njihove majke
  • Iako još nije poznato hoće li film više naginjati na komičnu ili tragičnu stranu, Sienna Miller, Scarlett Johansson i Emily Beecham na okupu i više su no dovoljan razlog zašto ga jedva čekamo

Nakon gotovo četiri desetljeća duge i uspješne glumačke karijere, Kristin Scott Thomas, zvijezda nominirana za Oscara za uloge u filmovima ‘Engleski pacijent’, ‘Četiri vjenčanja i sprovod’, ‘Gosford Park’ i ‘Najmračniji sat’, po prvi je puta odlučila preuzeti redateljsku palicu. 

Stars Odbrojavanje je počelo! Prvi trailer za film o Davidu Bowieju izgleda i više no obećavajuće

Film 'My Mother’s Wedding’ obiteljska je drama o tri romantično potpuno disfunkcionalne sestre koje pokušavaju prebroditi činjenicu da se njihova majka udaje po treći put. Uz Siennu Miller, Scarlett Johansson i Emily Beecham u ulogama triju sestara, ulogu njihove majke preuzima sama Kristin. 

Radnja filma prati tri sestre koje se vraćaju u dom iz djetinjstva tijekom važnog vikenda u kojem će se dogoditi treće vjenčanje njihove majke Diane, inače dvostruke udovice. Iako dolaze iz iste obitelji, sestre žive i pripadaju različitim društvenim slojevima: Georgina (Emily Beecham) je palijativna medicinska sestra, Victoria (Sienna Miller) holivudska zvijezda, a Katherine (Scarlett Johansson) kapetanica Kraljevske mornarice. Vikend koji bi uz obitelj na okupu trebao biti ispunjen srećom i slavljem novog braka, postaje interesantno emocionalno putovanje kroz prošlost i suočavanje s budućnošću, zahvaljujući šarolikoj skupini neočekivanih gostiju.

Stars Dolazi biografski film o Kate Moss i njezinom odnosu sa slikarom Lucianom Freudom

‘Dugo sam imala želju režirati i bilo je uzbudljivo stvoriti ovu izmišljenu obitelj koristeći vlastita sjećanja iz djetinjstva kao odskočnu dasku’, otkrila je Kristin koja je zajedno s Johnom Micklethwaitom napisala scenarij. ‘Bilo je uzbudljivo režirati i glumiti s tako talentiranim glumicama i ponovno udružiti snage sa Scarlett Johansson’, priznala je. Ovo je naime treći put da se Krisitn i Scarlett pojavljuju u ulozi majke i kćeri, nakon što su prvi put zajedno glumile u filmu ‘The Horse Whisperer’ iz 1998. godine te potom u filmu ‘The Other Boleyn Girl’ iz 2008. Uz spomenute glavne uloge, u filmu glume i Freida Pinto, Sindha Vee, Joshua McGuire, Mark Stanley, Thibault de Montalembert te James Flota.

Prije tjedan dana Kristin je otkrila da je snimanje u potpunosti dovršeno i da je film trenutačno u fazi post produkcije, a objavljena je i prva intrigantna fotografija. Na slici koja prikazuje tri sestre nagnute nad blagovaonski stol pretrpan ostacima i polupraznim čašama crnog vina Scarlett izgleda blago zabavljeno, Emily zaintrigirano, a Sienna pomalo zabrinuto. Još uvijek nije poznato hoće li se film više približiti komediji ili tragediji, ali ga u svakom slučaju jedva čekamo pogledati.

Posjeti Miss7.24sata.hr