Eva Mendes ima vrlo čudan make up, ali i dobro objašnjenje za njega

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Eva Mendes je na svom profilu podijelila selfie s neobičnim make upom
  • To nije prvi selfie takve vrste, a za njega su zaslužne Evine kćeri
  • I s pobojanim licem, Eva je i dalje prelijepa te je zasluženo na listama najljepših žena Hollywooda

Tijekom karantene roditeljima nije bilo lako s djecom jer ih je stalno trebalo zabavljati te držati okupiranima. Ništa drugačije nije bilo ni u domu, po mnogima jednog od najzgodnijih parova Hollywooda, Eve Mendes i Ryana Goslinga. A upravo je Eva našla zabavan i kreativan način kako da zaokupi svoje kćerkice, petogodišnju Esmeraldu i četverogodišnju Amandu.  

Naime, djevojčicama je Eva poslužila kao model za isprobavanje kreativnog make upa, a uz fotografiju glumica je napisala: ''Pobijedile su''.  Ovo nije prvi put da se Eva našla u ulozi modela svojim kćerima. Početkom svibnja je tako objavila sličnu fotografiju pa slobodno možemo reći kako su djevojčice Gosling vrlo kreativne vizažistice.

slastičarsko umijeće Ova djevojka radi prava umjetnička djela od kolačića - pogledaj kako li samo izgledaju njezini makaroni

Inače, Eva i Ryan su poznati kao rijetki poznati par koji se za brigu o djeci ne oslanja na profesionalnu pomoć dadilja. Također, u njihovom domu prioritet je obitelj pa je i glumica svoj raspored prilagodila tome da su djeca i suprug na prvom mjestu, a zatim posao. 

Posjeti Miss7.24sata.hr