Ella Dvornik otkrila kako je to kad te cijeli život prati nadimak "narkomanka"

Instagram@theportlandhospital Ella Dvornik
Vidi originalni članak
  • Mnogi pratitelji upravo najviše cijene iskrenost uspješne influencerice Elle Dvornik koja je nedavno bez zadrške ‘progovorila’ o svojim estetskim korekcijama
  • Ovoga puta je bez imalo pardona i dlake na jeziku otkrila svoj ne baš prijatan i traumatičan nadimak iz školskih dana - narkomanka
  • No, Ella je ipak jakog stava te smatra kako ne treba previše voditi brigu i zamarati se tuđim mišljenjem: "Mene je to samo potaknulo da se sprdam na svoj račun"

Od svih influencerica, Ella Dvornik nas gotovo redovito oduševi. A kako i ne bi kad je tako pristupačna i simpatična , prava "cura iz susjedstva". A koliko je iskrena i otvorena dokazala je i ovaj put otkrivši na Instagramu kako je cijeli život prati jedan neugodan nadimak - narkomanka, koji su joj dodijelili u osnovnoj i srednjoj školi. Na svom Instagramu u opisu nove objave upitala je svoje pratitelje: "Koji nadimak ste vi imali u osnovnoj ili srednjoj? Moj je bio ovaj (mislim i sad je 🤣) Kako se odrazilo na vas? Mene je potaklo da se zauvijek sprdam na svoj račun", priznala je iskreno Ella.

Ella Dvornik u videu otkrila sve estetske korekcije: Tko nema u genima, ima na rate

S društvenih mreža Ella Dvornik pokazala kako je kćerima uredila sobe u novom domu. Njihova reakcija je preslatka!

S društvenih mreža Ella Dvornik podvrgnula se estetskim korekcijama. Pratiteljica ju upitala nije li prerano za botoks

Sonja Kovač je u komentarima otkrila: "Mene “Palčica” jer sam uvijek bila najniža i najsitnija", a Ella joj je domišljato u svom stilu odgovorila: "A sad na temelju tog imaš najdeblji bankovni račun." Jedna pratiteljica se povjerila kako su je zvali "Mrtva jer se zove Živa. Ni malo deprimirajuće" - našalila se na svoj račun, a Ella Dvornik joj je savjetovala da bi ona to riješila tako što bi postala serijski ubojica koji ubija živom iz toplomjera. Druga je sve nasmijala komentiravši da se trebala udati za Freddieja Mercuryja pa bi bila Živa Mercury.

"Jesam li i ja lijepa?" upitala je Ella Dvornik trogodišnju kćer Balie. Njezina reakcija je preslatka!

Svi znamo koliko djeca u djetinjstvu znaju biti okrutna jedna prema drugoj, a tako se nažalost na meti "nasilnika" pronašla i Ella. Jedna ju je obožavateljica tako ohrabrila napisavši: "Svi smo mi bili "narkomani". A danas su upravo svi ti ljudi postali veće propalice od nas." "Moja Ella, a što reći, kada bi mogli prominit svit, primitivna razmišljanja, ali eto sprdanje nam je u genima", zaključila je druga.

Posjeti Miss7.24sata.hr