Ella Dvornik odala je počast svima mamama: 'Znate što čini Božić magičnim?'

Vidi originalni članak
  • Ella je raznježila mnoge obožavatelje blagdanskom fotkom sa svojim djetetom na Instagramu 
  • Međutim, zapravo je njen komentar uz fotografiju privukao puno više pažnje 
  • Post je u manje od 24 sata sakupio više od 45.000 lajkova te brojne komentare fanova, ali i nekih poznatih osoba 

„Znate sto čini Božić magičnim? MAME! Mame čine Božić magičnim! Da nema nas ne bi bilo ni sve ove magije! Sretan Božić mame , znamo koliko ste sve umatale i ukrašavale, a show vam je ukrao neki Djedica hahhaha ❤️❤️❤️ šaljem zagrljaje ostanite snažne 🤣💪🏻 vrijedilo je!“, napisala je Ella uz fotografiju na kojoj u ležernoj kućnoj atmosferi pozira uz obiteljski bor sa svojim djetetom. 

Uslijedila je salva odobravajućih komentara, uglavnom ponosnih mama, koje su se složile s Ellom. Jedna od prvih javila se Maja Šuput te komentirala: „Apsolutno potpisujem!“ Inače, Instagram pjevačice pun je njenih obiteljskih fotografija na kojima je i njen sin, Bloom, kojem je ovo bio prvi Božić u životu. 

Manekenka Iva Šarić komentirala je: „Potpisujem! Točno to!“ A bilo je i komentara fanova, poput: „Vrijedilo je svakog živčanog sloma!“, „Je, i onda dobiješ ružnu pidžamu 3 broja veću, sva sreća da čuva sve račune“, „Istina Ela, bez mama ne bi bilo ništa. Girl power!“, „Slažem se!!! Bravo za sve mame!!!“, „Draga Ella, imaš  pravo... Al vrijedilo je, sveee za tu sreću i osmijeh kad ugledaju puno poklona ispod bora!“, „Mame mrazeviiiii!!!!😍😍❤️❤️ Sretan Božić svim mamicama mrazicama!“ 

Posjeti Miss7.24sata.hr