Ella Dvornik nasmijala mame duhovitom objavom s kojom se svaka može poistovjetiti

INSTAGRAM
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik u postu je parodirala komentare na koje naiđu majke koje traže savjet na internetu
  • Njen post nasmijao je brojne mame koje su se barem jednom našle u sličnoj situaciji
  • Post je dosada lajkalo više od 7 tisuća ljudi

Blogerica Ella Dvornik poznata je po svojim duhovitim komentarima na posve obične životne situacije u kojima se baš svi povremeno nađemo. Njeni postovi vrlo često nasmiju njene brojne pratitelje na društvenim mrežama. Tako je bilo i sinoć kada je Ella na Facebooku opisala kako otprilike izgleda potraga za savjetom od drugih majki u virtualnom svijetu. 

''Mame na netu. Mama A: “Kuća mi gori i dijete mi je unutra, što da napravim? Mama b: “Promjeni mu dijetu, mi smo izbacili sve osim kelja i super mu je. Mama C: “Eterična ulja. Znam da je off topic: Al ja ih prodajem.” Mama D : “Ma nije mu ništa isuse. Ja nisam imala autosjedalicu ko mala pa sam ok." Mama E: “NIJE DOBRO!!. Drugoj Sestrični moje frendice se to desilo i bio je rak, guglaj!" Mama F: “Ja sam u nekretninama i rado bi ti pomogla pronaći novu kuću!” Mama G: “SPASI SVOJE DIJETE LUĐAKINJO, ŠTA ISPITUJEŠ STRANCE PO INTERNETU!?” Mama H: “ @mamag bas ste nepristojni....mama a, Jeste li pokušali odvojiti dijete od Vatre?" Mama I : "Poštrcaj ga svojim mlijekom , majčino mlijeko liječi sve!!" Mama J : "Pošto vas ima toliko u komentarima, jel mi možete reći molim vas dal je ovaj test pozitivan, ovo mi je vec 30.i danas i nisam sigurna jel vidim križić ili ne" Mama K: Hmmmm, tu mi nešto smrdi. Ima tu više toga čini mi se. Jel nam možete napisati priču o sebi od rođenja do sad da možemo procjeniti vas život i reći vam gdje ste pogriješili." Mama L: “Da li je imao svih pet protupožarnih cjepiva? To bi mu ojačalo imunitet i zaštitilo ga od vatre!" Mama M: “ @mamaL kako te nije sram eksponirati svoje dijete takvim teškim metalima, koji potiču svakakva mentalna stanja.... Zašto podržavaš protupožarna cjepiva zar ne gledaš dokumentarce? " Mama N: "Stavi kokosovo ulje na njega! Mama O: Samo ga stavi na sisu da krene mlijeko. Ponuda potražnja, puno kože na koži. Mama P: A da probaš onu metodu di se isplače? Mi smo probali u prošlom požaru i plakao je samo 10 minuta, od tad se nije bunio." Mama Q: " Ja nikad ne bi dopustila da mi dijete place tak samo! Moj sin ima 16 godina i nikad nije plakao. Jos uvijek spavamo u istom krevetu, i dojim ga 4,5 puta dnevno." Mama R: " Jeste možda išli specijalistu za kožu? Imam Preporuke iz druge grupe ako vas zanima." Mama S: Jel pije forumulu? Kompanije koje rade formule ne zele da znate da one započinju požare u kući. Surađuju s osiguravajućim kućama...sami ste si krivi sto vam kuća gori ja nikad ne bi dala taj otrov svom djetetu." Mama T: "A zasto ga tata ne spasi? Zasto uvijek mama? Mama U: Skini ga do pelene, mozda mu je prevruce, izmjeri temperaturu, ako je vise od 37 stupnjeva odmah idite na hitnu!" Mama V: “zelim vam privuci paznju na ovog gospodina, mnogo mi je pomogao da zaradim novce klađenjem, ovo nije varka.....” Mama W: Ne slusaj ove gluposti, slusaj svoj majčinski instinkt! Mama X: Saljem molitve. Mama Y: Ne nasjedaj, kad mu postane prevruce sam ce izac. Mama Z: Iskoristi ovo slobodno vrijeme za sebe! Operi kosu! Nalakiraj nokte.'' - napisala je Ella, i sama majka malene Balie, u svom postu. 

MODA Složili smo 3 stajlinga s majicom koja je neočekivani (ali sjajan) proljetni trend

U Ellinom postu svoje mjesto tako su našli prototipi različitih prodavača koji kupce traže u komentarima. Osim toga, tamo se našao i spam koji se često pojavljuje na stranicama te uvjerava kako mu je život spasila određena osoba koja mu je teškom trenutku posudila novac. Nadalje, tu su i dobronamjernije mame koje se trude pomoći svim svojim znanjima, ali i hrpa dušebrižnika koja na Facebooku traži mjesto na kojem bi mogla prigovoriti na nešto, bez obzira na težinu situacije u kojoj se nalazi osoba koja moli za pomoć. Ako si bilo kada tražila neku vrstu pomoći na internetu, vjerujemo da si se s barem jednom od nabrojanih situacija susrela. 

Stars Fanovi napali Ellu Dvornik zbog prljavog posuđa, njezin odgovor stvarno nas je nasmijao

Naravno, post je odmah eksplodirao na Facebooku te prikupio više od 7 tisuća lajkova. Podijelilo ga je gotovo 400 ljudi koji su s tekstom poistovjetili, a u komentarima su mame komentirale i označavale jedna drugu. Brojne su, nedvojbeno, već imale slična iskustva, a druge su već i odustale od internetske potrage za savjetima. ''Sve neki smješkići, srčeka i lajkići, a meni je ovo zapravo tužno jer je živa istina od prve do zadnje crtice.'' - napisala je jedna mama. Većina se, ipak, nasmijala. ''Isplakah dušu i probudih dijete, LEGENDO ! 😂😂😂 ''Ništa jest' i pit' dok ne bude punoljetno dijete'' si zaboravila.'' - dodala je još jedna mama među Ellinim pratiteljima. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr