Ecija je Neveni otkrila kako održava figuru te laskaju li joj usporedbe s Jennifer Lopez

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • U jedanaestoj emisiji talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' voditeljica je iz svog dnevnog boravka virtualno ugostila glumicu Eciju Ojdanić te redatelja Ivana Lea Lemu
  • Ovaj dvojac trenutno radi na novoj predstavi kazališta Moruzgva, a osim poslovne suradnje veže ih i dugogodišnje prijateljstvo
  • S Nevenom su uz aktualnosti pretresali i stare fotografije, diskutirali o svojim "ljubavima" te se prisjećali mladih dana kada su slovili za velike partijanere

Netom po završetku probe za svoju novu predstavu u jedanaestu epizodu showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' javila se glumica Ecija Ojdanić. Dvije dame su se već na samom startu pozabavile ozbiljnim temama i aktualnom političkom situacijom te nedavno održanim izborima, kao i modom" ulaska domaćih celebritija u politički prostor. Scenografija u kojoj  je Ecija smještena Nevenu je nagnala da se zapita hoće li i glumica uskoro zamijeniti daske koje život znače političkom scenom.

Life&style Imamo tri super ideje za zalogajčiće idealne za vruće ljetne dane

Ipak, Ecija je decidirano odgovorila kako se ne namjerava baviti politikom već su njezine trenutačne poslovne aspiracije usmjerene ka novoj cabaret predstavi  'Vla Vla Vlajina' koja će svoju premijeru doživjeti u petak, 10. srpnja u Trogiru. U ovoj monodrami glumica će utemeljiti osebujnu sinjsku čistačicu koja se mora suočiti s nizom svjetonazorskih problema, stereotipa i vlajskim mentalitetom.

Dugogodišnje prijateljstvo

Redatelj predstave je Ecijin dugogodišnji prijatelj i suradnik Ivan Leo Lemo, koji također nije propustio priliku da se javi u emisiju. "Mi smo prijateljstvo iz poraća, od '95 se znamo, prošli smo sve izbore i sve vlade i uzdizanje kapitalizma, a sada kroz predstavu predlažemo narodu povratak zemlji, prirodi, samima sebi i motici", istaknuo je Lemo sa smiješkom. Nevena je nakratko prijatelje odlučila vratiti u prošlost te je izvukla njihove stare fotografije koje se izazvale niz reakcija. Tako je glumica priznala da godine raspoznaje isključivo prema frizuri koju je tada nosila, dok se Lemo našalio kako voditeljica uistinu izvlači njihovo "prljavo rublje".

Trčanje kao ključ uspjeha

Nevenu i Eciju  povezuje i ljubav prema trčanju pa ne čudi što se i ono našlo na tapeti, a glumica je istaknula kako upravo njemu duguje svoje isklesane trbušnjake, ali i psihičku stabilnost. "Vježbam četiri pet puta tjedno, ali uopće ne radim trbušnjake, to je sve od trčanja. Nisam ja sad htjela postati J.Lo, godine se ne mogu sakriti, a cilj mi je da izgledam dobro za svoje godine", napomenula je. A ako je suditi po riječima njezinog prijatelje Leme, glumica je i vrsna kuharica. Čak se neko vrijeme okušala i u makrobiotičkoj prehrani te je redatelj priznao kako je njezino geslo tada bilo "Makrobiotika osim pršuta".

"Svako vrijeme nosi svoje"

Ipak, Ecija je priznala kako u posljednje vrijeme manje kuha, ali obožava okupljanja dragih ljudi. "Ubija me ovo svakodnevno kuhanje. To mi je naporno, ali kad imam vremena uživam u pripremi hrane", istaknula je. A još jedna velika Ecijina ljubav bili su i izlasci te je u mladosti bila poznata kao velika partijanerica. "Svako vrijeme nosi svoje, kad si mlad trebaš to iskoristiti", dodala je. 

U brzopoteznim pitanjima glumica je otkrila kako preferira roštilj više od pečenja, kako bi moć uvijek izabrala prije vlasti, a filere prije botoksa. Ipak, nije se mogla odlučiti između vječne dvojbe Zagreb ili Split, a mnoge je iznenadila i svojim finalnim odgovorom rekavši kako od sapunica ipak više preferira film. A koliko je bilo zabavno na prijateljskom okupljanju možeš otkriti u snimci jedaneste emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dostupna je na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i na miss7 Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr