Dodjela Večernjakove ruže: Doris šokirala dubokim prorezom, a Albina zasjala u elegantnoj haljini

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Na svečanosti u zagrebačkom HNK održana je 27. dodjela Večernjakovih ruža, a nagradama se okitilo sedam laureata
  • Voditeljica dodjele Doris Pinčić plijenila je pažnju haljinom s izazovnim prorezom, a zanimljiva modna izdanja pokazale su i preostale dame koje su sudjelovale na dodjeli
  • Izdvojili smo one koje su svojim modnim odabirima pridobile naš interes, a tebe pozivamo da glas o najbolje odjevenoj dami daš u našoj anketi

U zagrebačkom HNK sinoć je održana 27. dodjela Večernjakove ruže, ugledne medijske nagrade koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista.

Radi poštivanja epidemioloških mjera svečanost je održana u nazočnosti ograničenog broja gostiju, no šira javnost ju je mogla pratiti u direktnom prijenosu na Prvom programu HTV-a. Voditeljsku palicu i ove su godine preuzeli Duško Ćurlić i Doris Pinčić, koja je zasjala u svjetlucavoj haljini s dubokim prorezom.

Modni okršaj Doris Pinčić opet u kratkoj haljnici, odmah su joj poručili: "Nema minica za mame". Evo što je odgovorila...

Nagradu za svoj medijski rad u protekloj godini primilo je sedam laureata, a među njim su se našli i Ivana Radaljac Krušlin kao radijska osoba godine i Goran Navojec koji je pobjedu odnio u kategoriji za glumačko ostvarenje godine.

U kategoriji radijske emisije godine pobjedu je odnijela Andromeda, a Večernjakova ruža za novo lice godine otišla je u ruke dvoje trenera 'Života na vagi' Maji Ćustić i Edinu Mehmedoviću. Pobjedu u kategoriji TV emisije odnio je 'Dnevnik' Nove TV.

Večernjakova ruža u kategoriji glazbenika godine otišla je u ruke Massima Savića, dok je TV osobom godine prozvana Mojmira Pastorčić.

Voditeljica i urednica emisije 'RTL Direkt' prije tri godine također se popela na pozornicu kako bi preuzela istu nagradu za svog kolegu Zorana Šprajca, no pri dodjeli se dogodio simpatičan incident te je statua pukla. S vlastitom nagradom nije imala problema te je istaknula kako će za nju naći posebno mjesto na ormaru.

Ovaj modni komad obožava Nina Badrić, a dobro ga je isfurala i Nikolina Pišek. Koja ga bolje nosi?

Glazbeni program svojim su nastupima upotpunile i Vanna, koja se odlučila ne neobičnu modnu kombinaciju bijele majice i suknje od tila te Albina, koja je svečanu dodjelu nagrada otvorila pjesmom 'Tick-Tock' u jazz aranžmanu. Za ovu priliku odlučila se na glamuroznu crvenu haljinu s potpisom splitskog brenda 'Arileo'.

Na kreaciju s domaćim potpisom odlučila se i voditeljica Marijana Batinić, koja je bila jedna od prezenterica nagrada. Njezin odabir je bila duga bež haljina Krie Designa. U elegantnom crnom izdanju osvanule su i voditeljice Ivana Paradžiković i Barbara Kolar te pjevačica Natali Dizdar. Koja je od predstavljenih dama odabrala najbolji stajling? Otkrij nam u anketi!

 
 

 
 

 
Posjeti Miss7.24sata.hr