Danski princ postao model i svijet ga već obožava

Instagram
Princ Nikolai na pisti Burberryja bio je glavna zvijezda londonskog tjedna mode
Vidi originalni članak

Princ Nikolai od Danske novi je svjetski modni miljenik koji je upravo potpisao ugovor s agencijom Scoop Models. Ovaj divni 18-godišnjak najstariji je sin princa Joachima (šestog u liniji za prijestolje) i Alexandre, kontese od Fredericksburga. U slučaju da ti se ovo čini suviše komplicirano, pojednostavit ćemo: trenutna kraljica Danske je Margareta II., a Frederik i Joachim su njezini sinovi. Kako je princ Frederik prvorođeni sin, samim time je prvi u redu za prijestolje (a odmah iza njega su i njegova četiri sina). 

Burberry revija

Nikolai je u veljači nosio reviju brenda Burberry tijekom londonskog tjedna mode, nakon čega je glasnogovornik agencije Scoop Models najponosnije objavio kako je Nikolai potpisao ugovor upravo s njima! 

Princ Nikolai s obitelji za svoj 18. rođendan

Prije nekoliko mjeseci, magazin W je objavio vijest kako, za razliku od nekih drugih članova kraljevske obitelji, Nikolai ipak ima malo više slobode od svojih kraljevskih dužnosti i kako je plan da bude više financijski neovisan. Navodno nikad neće dobivati novac, zemlju ili titulu od kraljice Margarete II, ali će mu roditelji biti financijska potpora tijekom studija i obrazovanja. 

Posjeti Miss7.24sata.hr