Danijela Dvornik objavila razgovor s unukom Balie, pratiteljica ju prozvala da je zaluđena Instagramom

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Video koji prikazuje simpatičan obiteljski trenutak za Danijelu Dvornik je prouzrokovao neočekivane reakcije
  • Kada je podijelila snimku razgovora sa trogodišnjom unukom Balie nije slutila da će je u komentarima prozvati zbog zaluđenosti Instagramom
  • Danijela je spremno odgovorila na opasku pratiteljice, a u njezinu obranu brzo su se uključile i pojedine obožavateljice

Danijela Dvornik nerijetko ističe kako je ponosna baka, a na društvenim mrežama rado dijeli podsjetnike na zajedničke trenutke koje provodi s unučicama Balie i Lumi. Ovoga puta je s nešto više od 99 tisuća pratitelja na Instagramu odlučila podijeliti video koji prikazuje kako izgledaju "mali noćni razgovori u mraku" koje je vodila s trogodišnjom unukom. "Obožavam Balie", istaknula je Danijela uz ovaj četverominutni video.

Brza pomoć Ovo je najveća pogreška koju ljudi rade kod vježbanja - pogledaj kako ćeš popraviti štetu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

S društvenih mreža Ella, Nina, Nives, Adriana i Nevena već su okitile božićna drvca. Prevladavaju hladni tonovi...

Ovaj simpatičan razgovor dopao se većem dijelu njezinih pratitelja pa su se ispod objavljenog videa mahom mogli pročitati pozitivni komentari. "Ma baš lijepo i uživaj u svakom njenom trenutku jer brzo odrastaju", "Preslatko, Bale je medenica", "Ma vi ste prezanimljivi svi, osim Elinih vlogova koje gledam svaki dan poslije posla tu ste i vi, super ste", "Brbljavica medena, preslatko ju je za slušat", samo su neka od pozitivnih opažanja Danijelinih pratitelja.

Nije ostala dužna

Ipak, posebnu pažnju je privukao komentar jedne pratiteljice koja smatra kako je 53-godišnjakinja ovisnica o društvenim mrežama te da na njima dijeli suviše privatnih trenutaka. "Isuse Bože vi i tad imate potrebu snimati za Instagram .... omg. Zaluđeni ste Instagramom", poručila joj je pratiteljica. Danijela nije ostala imuna na ovaj komentar te je odgovorila sljedeće: "Nisam snimala za Instagram nego za gušt, jer tako slatko priča."

Stars Jelena Veljača obračunala se s hejtericom: "Nikada nemojte biti ovoliko zli!"

U njezinu obranu odmah su pohitale i druge pratiteljice koje su 'hejterici' proučile da ne mora nužno pratiti Danijelu ako joj se ne sviđa sadržaj koji objavljuje. "Najbolje ste mi vi koje nekog pratite da bi ga pljuvale. Samo potvrđujete koliko ste plitke u glavi", stoji u odgovoru jedne od Danijelinih braniteljica, dok je druga na navedeno dodala: "Tebi je toliko kul da s lažnog profila pišeš gospođi gluposti i liječiš svoje frustracije. Bravo, uspjela si u životu"

Posjeti Miss7.24sata.hr