Damir Kedžo otkrio je Neveni na koji je zanimljiv način povezan s bivšim kolegom iz benda Tinom

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • U dvanaestoj emisiji talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' voditeljica je iz svog dnevnog boravka virtualno ugostila najljepše glasove hravtske estrade – Damira Kedžu i Niku Turković
  • Mladi glazbenici gosti su posljednje emisije showa prije ljetne stanke, a pretresli su pokoju aktualnost te se osvrnuli na svoje karijere 
  • Nije nedostajalo ni zabavnih minuta u kojima su Damir i Nika Neveni otkrili neke manje poznate stvari

Počela je s pidžamom i bez make-upa, ali posljednju emisiju showa ’miss7 Friday live s Nevenom Rendeli’ prije ljetne stanke omiljena voditeljica kraju je privela, kako je istaknula,  sa crvenim ružem na usnama, a u društvu odličnih mladih glazbenika s naše scene. Iako je vrijeme stroge karantene iza nas, Neveni Rendeli su se već tradicionalno iz svojih domova javili, iz stana u Rijeci, 36-godišnji Damir Kedžo te iz roditeljskog zagrebačkog stana 25-godišnja Nika Turković. Osvrnuli su se na tekuću situaciju punu izazova, a ozbiljnije teme izbalansirali su i zabavnim minutama.

Beauty Evo zašto bi uvijek trebala kupovati velika pakiranja šampona i gelova za tuširanje

’Novonormalno’’ novost je za sve pa i za mlade glazbenike, a priznali su kako pokušavaju biti odgovorni i nositi maske. Iako ne može zamisliti da se maske uvedu pod obaveznima za pjevače, Nika se složila s voditeljicom kako one ipak postaju modni dodatak. Ne znamo radi li se u ovom slučaju samo o ženskoj perspektivi situacije, ali Kedžo je izrazio prilično skeptičan stav po ovom pitanju. 

‘’Ja ne doživljavam masku kao modni dodatak. Možda je to jednostavniji način da se to profura, ako je već obavezno. Možda će se sljedeće godine dogoditi da će uz svaku majicu dolaziti i maska u istom dezenu. Ne znam kako su to zamisli, ali moram priznati, da se navikavam na to’’, rekao je Kedžo koji nikud ne ide bez maske iako priznaje da je nekad zaboravi u automobilu pa se po nju mora vraćati. 

Mlade generacije za glezbenu svježinu

Prije nešto više od dva tjedna Nika Turković objavila je novi singl ‘Gledaj me’, a komplementirao joj je i Kedžo koji pohvalnim smatra dolazak novih generacija koji utiru neke svježe glazbene puteve. 

‘Uvijek dam svaku kap krvi, znoja i svega što je još ostalo, a ulažem sve što imam, zato što stvarno idem korak po korak i hoću da ja budem baš sretna’’, opisala je Nika kako doživljava glazbu kojoj se posvećuje nakon što odradi posao Content managera, od 9 do 17 sati, u jednoj marketinškoj agenciji. 

Gosti su se prisjetili Nikinog nastupa na dječjoj Euroviziji u Norveškoj kada je imala samo devet godina, ali osvrnuli su se i na pobjedničke trenutke Damira Kedže na ovogodišnjoj Dori na kojoj je nastupio s  pjesmom Divlji vjetre.

‘’Žao mi je zbog stvari koje ne uspijem završiti, mislim da bi Europa bila zadovoljna ovom pjesmom’’ komentirao je Kedžo ovogodišnji  izostanak zbog situacije s koronavirusom. No, izolacija zbog koronavirusa donijela mu je  dobre stvari poput nove pjesme ‘Nedodirljiva’ za koju je spot sniman u Rijeci. 

Pogled u glazbenu prošlost

Kedžu je voditeljica podsjetila i na ranu mladost kad je bio dio benda ‘’Saša, Tin i Kedžo’’

‘Prošlo  je 17 godina već, meni je to kao neki prošli život, ali ipak svega sam svjestan. Lijepo je vidjeti taj progres, odrastanje u odraslu osobu. Sve što sam napravio do sad dovelo me do ovog trenutka’’, rekao je pjevač.

Priznao je kako je s Tinom Samardžićem koji živi u New Yorku uglavnom u kontaktu preko Instagrama, ali zato, istaknuo je, s bivšim pjevačkim kolegom kave nekad pije njegova mama koja inače radi na kruzerima. 

Od Kedže smo i saznali da bi se prije odlučio za mušku košulju kratkih rukava nego za muške čizme na špic, jutarnji je tip, draža mu Meghan od Kate, a prije bi zaplesao na dvokorak nego u kolu. Nika bi se radije odlučila za moć nego za novac, voli jaje na oko, božure, bijelo vino, Instagram i heavy metal, a prednost daje iskustvu nad mladošću.

Mladi i raspoloženi gost emisiju su priveli kraju izvedbom pjesme 'Perfect' Ed Sheerana

Zabavne minute posljednje emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' prije ljetne stranke možeš pogledati na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i na miss7 Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr