"Čujem ocean i čujem djecu kako trče..." Jennifer Aniston proslavila je 51. rođendan i otkrila kako zamišlja budućnost

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Jennifer Aniston proslavila je 51. rođendan, a tom prilikom objavljen je njezin intervju u kojem je razgovarala kolegicom Sandrom Bullock
  • Premda su danas dobre prijateljice, dvije glumice godinama nisu bile u dobrim odnosima jer su obje imale zajedničkog bivšeg dečka
  • Osim prošlosti, u razgovoru su se dotakle i budućnosti te je slavna Jen otkrila kako zamišlja svoj život u narednim godinama

Glumica Jennifer Aniston jučer je, 11. veljače, proslavila svoj 51. rođendan. Lijepe želje uputili su joj putem društvenih mreža neke od najvećih holivudskih zvijezda, uključujući njezine vrlo bliske prijateljice Courtney Cox, Reese Witherspoon i Ritu Wilson. Glumica je prijateljima i pratiteljima na lijepim željama zahvalila putem Instagram posta u kojem su objavljene fotografije iz njezinog posljednjeg velikog intervjua za Interview magazinu kojem je razgovarala ni manje ni više nego s kolegicom Sandrom Bullock.

MODA Ova je kombinacija nekada bila modni prekršaj, a sada je apsolutni hit!

Jennifer je priznala kako nije očekivala da će intervju biti objavljen upravo na njezin rođendan te da ju je to posebno obradovalo. "Osjećam se ponosnom i počašćenom što mogu proslaviti s ovom naslovnicom. Hvala vam što slavite žene u svim godinama...ispalo je da je 51. zapravo prilično zabavna".

Bivši dečko kao kamen spoticaja

Glumice su se tijekom razgovora prisjetile kako su se prvi puta upoznale na zabavi održanoj nakon dodjele "Zlatnih globusa" sredinom devedesetih godina, a upoznao ih je glumac Tate Donovan. Zanimljivo, obje glumice su svojevremeno s njime bile u vezi te je to bio razlog zbog kojeg godinama nisu bile u dobrim odnosima. "Mislim da se sve događa s razlogom u svoje vrijeme te mislim da postoji razlog zbog kojeg se sve to odigralo u našim životima na način na koji je" - otkrila je Jennifer te potvrdila kako su se glumice ponovno povezale nakon susreta na vjenčanju zajedničkih prijatelja. "Možeš biti grozna, ali si tako šarmantna" - otkrila je Sandra što misli o nekadašnjoj neprijateljici.

Prisjećajući se prošle veze primijetile su kako imaju niz sličnih osobina te su se našalile kako Tate, s kojim je Sandra bila od 1992.-1995., a Jennifer neposredno nakon toga, uistinu ima tip kada su žene u pitanju. "Talentirane. Zabavne. Dobre. Intuitivne. Darežljive." - otkrila je Sandra, na što je Jennifer nadodala kako su i obje ljubiteljice arhitekture i dizajna interijera.

Domovi poznatih Video: Dom Jennifer Aniston je smirena, luksuzna zen oaza, a iz kupaonice nikad ne bismo izlazili. Pogledaj!

Želje za budućnost

Jennifer je u intervjuu otkrila i što priželjkuje u budućnosti te kako bi se voljela skrasiti uz kuću na moru.  "Nije to toliko što ja vidim da bih mogla raditi, već nekako imam tu viziju u glavi u kojoj vidim ocean, čujem ocean, čujem smijeh i gledam djecu kako trče, čujem kockice leda u čašama, mirišem svježe pripremljenu hranu. To je veseli kadar u mojoj glavi" - otkrila je Jen.

Stars Prezabavno! Pogledaj kako su Brad Pitt, Sandra Bullock, Taylor Swift i druge zvijezde izgledale na maturalnoj

Dugogodišnji rad na sebi

Intervju su popratile atraktivne fotografije u kojima glumica pozira odjevena u izazovima pozama. Za svoj izgled primila je brojne komplimente te je mnogi nerijetko ističu kao osobu koja pršti od samopouzdanja. No, nije oduvijek bilo tako te glumica ističe kako su protekle godine rada na sebi kako bi bila zadovoljna onime što jest i onime što vidi u ogledalu. "Mislim da sve to proizlazi iz odrastanja u kućanstvu u kojem sam se osjećala nesigurno. Gledajući odrasle kako su oštri prema drugima i svjedočeći pojedinim lošim stranama ljudskog ponašanja odlučila sam da ne želim taj osjećaj dalje nositi u sebi niti da itko s kime dođem u kontakt osjeti isto." Zbog toga uvijek nastoji zadržati pozitivan stav, premda život nerijetko ne ide onako kako je to zamislila.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr