Claudia Schiffer danas navršava 50, slavljenička haljina božanstveno joj pristaje

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Jedan od najuspješnijih supermodela svijeta koji je žario 1990-ih, Claudia Schiffer, danas slavi 50. rođendan
  • Rođendan je proslavila kod kuće, ali tp-top sređena, u prekrasnoj Balmain haljini koja joj divno pristaje
  • Claudia je mama troje djece i u sretnom je braku s filmskim producentom

Claudia Schiffer (50) njemački je supermodel koji je 90-ih bio čak na petsto naslovnica vodećih modnih magazina, a njezino bogatsvo procijenjuje se na nešto malo manje od 40 milijuna funti. Danas je, kući, s tortom i u prekrasnoj Balmain haljini s diskretnom šminkom, proslavila 50. rođendan -  i još izgleda spektakularno.

Danima prije rođendana, na Instagramu je objavljivala podsjetnike na svoju zbilja fantastičnu karijeru supermodela i najdraže suradnje...

... ali podijelila i uspomene iz djetinjstva: 

Iako joj karijeru nikad nisu obilježavali skandali, Claudia danas živi totalno mirniji lifestyle. U sretnom je braku od 2002. s američkim flimskim producentom Matthewom Vaghnom s kojim ima troje djece, sina Caspera (18) i kćeri Clementine (16) i Cosimu Violet (10). 

Duge noge, plava kosa, širok osmijeh i pune usne bile su inspiracija mnogim modnim dizajnerima, ali Claudia nije oduvijek imala takve planove. U mladosti njezin put trebala je biti očeva odvjetnička firma u kojoj bi se nakon prava zaposlila, ali moda i modni svijet su je privlačili, te je kasnije odbacila pravo kao opciju i posvetila se isključivo karijeri modela. Prva naslovnica koja ju lansirala na europsko tržište bila je za francusko izdanje časopisa Elle nakon kojeg je put prema zvijezdama krenuo velikom brzinom. 

Pojavila se u nekoliko velikih filmskih naslova i spotova, ali puno uspješnija joj je karijera modela od glumice. Najpoznatiji film u kojem se pojavila je, sad već klasik, Zapravo ljubav. 

Tajne supermodela Claudia Schiffer otkrila koji je potez čini ljepšom, a zbog čega bi se svaka kozmetičarka uhvatila za glavu

Danas je rijetko viđamo na društvenim događanjima i u medijima, ali zato kad se pojavi zablista. U pratnji svog muža pojavila se prije dvije godine na londonskoj premijeri filma o Eltonu Johnu, 'Rocketman', gdje je privukla sve poglede na sebe u prekrasnoj haljini Zahima Murada inspiriranoj akvarelom plave boje i boje fuksije. Haljina s efektom sjaja osigurala joj je da bude u centru pažnju. 

Nezamislivo nam je da se ova dugonoga ljepotica zbog svoje visine osjećala izolirano u društvu, ali i to je dokaz da su nesigurnosti najnormalnija stvar, pa čak i kad imaš titulu supermodela.

BEAUTY SCHOOL Što radi i gdje se skriva Claudia Schiffer? Mi znamo!

Posjeti Miss7.24sata.hr