"Čija su to stopala?" Ella Dvornik ima novu sjajnu pedikerku, ali fanove je zbunio jedan drugi detalj!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Gotovo svakog dana, Ella Dvornik na društvenim mrežama podijeli situacije iz njezinog obiteljskog doma
  • Vrlo često glavnu ulogu ima njezina dvogodišnja kćerkica Balie koju ima sa suprugom Charlesom Pearceom
  • Ovog puta Ella je objavila video u kojem Balie lakira nokte, a neki su tek na drugu shvatili da joj je model tata

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica Ella Dvornik na društvenim mrežama poznata je po tome da često objavljuje situacije iz obiteljskog doma koji dijeli sa suprugom Charlesom Pearceom te kćerkicama Balie i Lumi. Upravo su fotografije i videa koje uključuju njih jede od najpopularnijih objava na Ellinim mrežama. Njezine pratitelje uvijek vesele dogodovštine i rekcije dvogodišnje Balie, a tako je bilo i ovog puta. 

Ella je objavila kratki video na kojem smo imali prilike vidjeti kako obitelj provodi petak navečer, a kao i inače, malena je oduševila pratitelje. Uz video je napisala: ''Spreman za vikend'', a u njemu možemo vidjeti kako Balie ima ulogu pedikerke te s crvenim lakom lakira nokte na nogama. Na prvi tren se čini kako se odlučila ukrasiti mamine nokte, no kad se malo bolje pogleda, Charles je taj koji je dobio tretman.  

Stars Preslatke mace nazvali po imenima kćeri Elle Dvornik, možeš ih udomiti i ti - a javila se i Ella

Pratitelji su bili oduševljeni, a u komentarima se moglo vidjeti kako su neki pomislili da se radi o Ellinim stopalima. Većina ostalih komentara sadržala je emotikone koji plaču od smijeha, ali i oduševljenje kako se otac i kćer zabavljaju. Nakon svega dosad viđenog, možemo zaključiti kako u obitelji Dvornik - Pearce nikad nije dosadno

Posjeti Miss7.24sata.hr