Chrissy Teigen pokazala strije u slavu 'normalnog tijela mame'

Instagram @haileybieber
Supruga poznatog pjevača Johna Legenda podijelila je video u kupaćem kostimu sa svojim pratiteljima na Twitteru i pokazala kako izgleda dva mjeseca nakon poroda
Vidi originalni članak

Manekenka Chrissy Teigen poznata je po tome da nerijetko na društvenim mrežama iskreno progovara o nimalo atraktivnim stranama majčinstva. Tako je nakon rođenja dvogodišnje kćerkice Lune progovorila o borbi s postporođajnom depresijom, a sada je pokazala kako izgleda njezino tijelo dva mjeseca nakon poroda. 

Chrissy i John trenutno se nalaze na Baliju gdje uživaju u odmoru s djecom, kupaju se i sunčaju. Manekenka je iskoristila priliku i snimila svoje tijelo u kupaćem kostimu, a video je podijelila svojem Twitter profilu. "Pogledaj mamino tijelo", napisala je uz video na kojem pokazuje strije na trbuhu i bedrima, a kasnije je dodala i fotografiju na kojoj u društvu supruga pozira samo u gaćicama.

Lijepa 32-godišnjakinja osvrnula se i na to kako se osjeća zbog toga.  "Instagram je prava ludnica. Mislim da ljudi koji izgledaju besprijekorno imaju pravo pokazivati to, ali znam i koliko je lako zaboraviti kako 'normalna' (u nedostatku bolje riječi) tijela izgledaju kada svi na Instagramu izgledaju tako savršeno", iskreno je napisala i oduševila brojne žene diljem svijeta. 

NEVJEROJATNO I Chrissy je došla na metu - zar je stvarno osuđuju zbog ove slike?

Podsjetimo, pjevač John Legend i Chrissy Teigen su u travnju 2016. dobili kćerkicu Lunu, a sredinom svibnja postali su ponosni roditelji dječaka Milesa. Vijest o tome također su podijelili na Twitteru. "Netko je stigaoooo!", napisala je manekenka, a pjevač je njezinu objavu podijelio na svom profilu. Poznati supružnici u braku su od rujna 2013., a kako nisu mogli dobiti djecu prirodnim putem, odlučili su se za potpomognutu oplodnju o kojoj su oboje iskreno govorili. 

Posjeti Miss7.24sata.hr