Čestitke! Stiže prinova u obitelj Petre Nižetić

instagram @janko_popovic_volaric
Čestitke! Petra Nižetić Mastelić, hrvatska novinarka s američkom adresom, i njen suprug Frano očekuju prinovu. Sin, kako piše jedan hrvatski tjednik, na svijet stiže u svibnju.
Vidi originalni članak

Hrvatska novinarka s američkom adresom, Petra Nižetić Mastelić, očekuje prinovu. Njoj i njenom suprugu Frani sinčić, kako prenosi Gloria, stiže u svibnju. Bivši košarkaš iz Sinja i novinarka trenutno žive u San Franciscu gdje je Frano pokrenuo svoju građevinsku tvrtku. Ovaj prekrasni par upoznao se 2015. godine na Visu, a vjenčao se u prosincu 2016. godine na plažama San Francisca u jako intimnom okruženju, a fantastično lijepe fotografije s američkog vjenčanja Petra je podijelila na svom Instagramu. 

''Prije godinu dana u ovo vrijeme kiša je luđački padala, no to nije spriječilo dvije hrvatske budale da se odluče, usred zime, vjenčati na plaži u San Franciscu. Onog trenutka kad su kročili nogom na China Beach, kiša je prestala i dogodila se čarolija. Nek' nam uvijek bude tako kad voljom i ljubavlju budemo morali tjerati kišne oblake.'' - napisala je Petra povodom prve godišnjice. 

Ipak, snažni dalmatinski gen kojim se ovaj par ponosi nije dopustio da ljubav ne proslave i u Hrvatskoj. Mastelići su drugi put pred oltar stali u splitskoj crkvi sv. Križa u lipnju 2018. godine. Petra je zablistala u vjenčanici Matije Vujice, a slike s vjenčanja uzbuđeno su dijelili njen brat Luka Nižetić te bliska prijateljica Marijana Batinić. Kako je napisala na Instagramu, tada je s njom bila i njena obitelj, ono što joj je u Americi najviše nedostajalo.

Gloria prenosi kako bi se par, sada kad se njihova obitelj širi, mogao vratiti živjeti u Hrvatsku jer su uvijek sanjali da im djeca odrastaju u Dalmaciji. Kako god bilo, veselimo se zajedno s ovom malom obitelji i želimo im mnogo sreće! Iskrene čestitke! 

Posjeti Miss7.24sata.hr