Celebrity vjenčanja koja prognoziramo za 2019.

Miss7/Instagram/Facebook
Čini nam se da bi sljedećih 360-ak dana moglo donijeti neke nove bračne saveze...
Vidi originalni članak

Jesmo jedine ili i i ti slutiš da bi sljedeća godina mogla biti jako ljubavno bogata? Čeka nas pravi celebrity baby boom, kako kod nas tako i u svijetu, a osim toga moglo bi doći i do nekolicine zvjezdanih vjenčanja. Osim hollywoodskih imena na našoj listi su se našla i poznata domaća lica koja bi mogla reći sudbonosno DA u 2019. godini!

Lady Gaga i Christian Carino

32-godišnja američka pjevačica i agent za talente, s kojim je Gaga u vezi od ožujka 2017. godine, zaručili su se prije nekoliko mjeseci, a u 2019. im se sigurno smiješe svadbena zvona. Samo zamisli kakva će to biti vjenčanica?! 

VJENČANJE NA POMOLU Tko je 16 godina mlađi zaručnik Heidi Klum?

Kylie Jenner i Travis Scott

Najmlađa članica klana Kardashian prošle je godine postala majka, a u 2019. bi mogla postati i supruga. Sa reperom Travisom Scottom u vezi je od 2017., a već se mjesecima nagađa čak i o tajnom vjenčanju. 

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Omiljena 49-godišnja američka pjevačica i bivši igrač baseballa u vezu su već dvije godine, a na svako pitanje o braku Jennifer se uvijek tajnovito smješkala. Strani mediji sigurni su da se vjenčanje već naveliko sprema...

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Zaručili su se sredinom 2016. i njihovo vjenčanje nikako da dočekamo! Prognoziramo da bi 2019. godina mogla biti ključna i sudbonosna za ovaj predivan par, a ako to ne bude najzabavnija svadba u povijesti, onda stvarno ne znamo...

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Nenad je Maju zaručio na romantičnim Maldivima, što nam je svima došlo kao iznenađenje! Maja i Nenad tada su u vezi bili tek nekoliko mjeseci, ali nemoj nam zamjeriti što smo pristrani i što ćemo reći - Maju se najviše veselimo vidjeti u vjenčanici! Ne možemo uopće zamisliti što će odabrati...

Anita Dujić i Duncan Broadfoot

Zajedno su od rujna 2017., a  trenutno čekaju i prvo zajedničko dijete, prema tome očekujemo da će uskoro i stati pred oltar! Prekrasna Anita već je bila u braku s bratom Jelen Veljače, ali jako se veselimo ponovno je vidjeti u bijelom!

Sementa Rajhard i Vanja Brundula

Sementa se nakon dvije i pol godine veze, zaručila s ekonomistom i instruktorom skijanja Vanjom Brundulom. Par je navodno zajedno od rujna 2015., a u 2019. njušimo i onaj najvažniji korak u njihovom zajedničkom životu - vjenčanje!

Lana Gojak i Siniša Bajt

Glumica Lana Gojak i njezin partner Siniša Bajt prošle su godine objavili zaruke, a vjenčanje se navodno sprema u 2019.! S obzirom na to da je Lana u 2018. postala jednom od najbolje odjevenih Hrvatica - jedva čekamo vidjeti kakvu će ona vjenčanicu odabrati!

Ella Dvornik i Charles Pearce

Kći Dine Dvornika već godinu dana u sretnoj je vezi s 13 godina starijim Britancem, a par je prije godinu dana dobio i kćerkicu Balie. Ella je već nekoliko puta dala naslutiti kao se vjenčanje uskoro sprema, a nekako ne sumnjamo da će Ella biti jedna od najljepših celebrity mladenki!

Posjeti Miss7.24sata.hr