Čak ni Severina ne može odoljeti ovom ljetnom trendu

Instagram/Nives Celzijus
Otvorena ramena su trend od kojeg već nekoliko sezona ne možemo pobjeći, a ako je suditi prema našim poznatim curama - ni nećemo tako uskoro!
Vidi originalni članak

Dizajneri i stilisti diljem svijeta već nekoliko sezona inzistiraju na ogoljenim ramenima. Neki čak kažu da su gola ramena novi dekolte! Savršen komad koji funkcionira i za dnevne, ali i za večernje kombinacije. Nosiv je u casual varijantama, ali i u nešto ozbiljnijim kombinacijama; savršen je dizajn za vjenčanicu, haljinu, ali i top za plažu. Na kraju krajeva, nisu ni naše trendi cure bez veze lude za njim!

Prije nekoliko dana, Severina je na svom Instagram profilu objavila fotku u savršenoj, bijeloj off-the-shoulder haljinici. Odmah smo se bacili u potragu i pronašli je na Net-a-porteru! Radi se o prozračnoj Zimmermann haljini s printom velikih i malih točkica. 

 

Ako želiš Zimmermann haljinu u ormaru, morat ćeš izdvojiti 640 eura za nju. Srećom pa se haljine otvorenih ramena zaista nalaze na policama svih high-street trgovina...

Zimmermann haljina, net-a-porter.com, 640 eura

Inspirirani Severinom i činjenicom da ovaj trend (očito!) nećemo tako skoro zaboraviti, odlučili smo provjeriti koje sve naše poznate cure vole i nose mega popularni komad sezone.

Malo je reći da haljine otvorenih ramena vladaju među našim curama, a kako i ne bi kad je ovaj model istovremeno i seksi i sladak...Ma, ramena su zakon!

 

 

 

 

 

S druge strane, ako ti haljine nisu takav hit ili jednostavno nisi cura za haljine, uvijek možeš odabrati majicu, košulju ili top otvorenih ramena koji je jednako cool i lako se kombinira na sto načina. Priznajemo, cure su nas skroz inspirirale za sljedeću vikend kombinaciju!

 

 

 

 

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr