Čak i našminkan, David Beckham je opako seksi, slažeš li se?

Profimedia/Instagram
David Beckham nova je zvijezda američkog Love magazina, a na naslovnici je osvanuo - našminkan!
Vidi originalni članak

Ma čak i našminkan, britanski nogometaš David Beckham (43) nama izgleda seksi! Osvanuo je na novoj naslovnici Love magazina u potpuno drugačijem izdanju nego inače, s jakim zelenim make upom i matching tetovažama na vratu. Čini se da David prati i make up trendove, s obzirom na to da je upravo ova boja sjenila najavljena kao novi veliki trend za 2019. godinu.

Iako je našminkani David nešto potpuno novo za nas, on nije prva muška zvijezda poznata po nošenju makeupa. Tamne boje na očima nosile su rock zvijezde 70-ih i 80-ih, a u modernije doba pamtimo Billie Joe Armstronga iz Green Daya te Petea Wentza iz Fallout Boya. 

David je modna ikona, baš kao i njegova supruga Victoria, a osim modne, znači li ovo kako Beckhamovi planiraju napasti i beauty industriju? Kakva god se inspiracija krije iza ovog snimanja, ona samo potvrđuje kako je David potpuno svestran i prilagodljiv. Jedan od miljenika ženske populacije diljem svijeta novom je naslovnicom pokupio samo pohvale i komplimente. Fanovi na društvenim mrežama pod naslovnicom dijelile svoje oduševljenje lookom i uspoređuju ga s Davidom Bowiejem.

Ima li išta što neće dobro pristajati Davidu?

Posjeti Miss7.24sata.hr