Blistaju! Bračni par Ivanišević prvi put zajedno na javnom događaju nakon rođenja sinčića

Matija Habljak/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Održan je izbor za pjesmu godine Narodnog radija
  • Nives i Goran Ivanišević blistali su na dodjeli
  • Novopečena majka pokazala zavidnu figuru nakon poroda

Sinoć je u zagrebačkom Muzeju Mimara održan izbor za pjesmu godine Narodnog radija “Dan najbolje domaće glazbe”, a bračni par Ivanišević ukrao je svu pažnju. Naime, novopečeni roditelji sinčića Olivera prvi su se put pojavili na nekom javnom događaju nakon njegova rođenja i svima pokazali koliko su zaljubljeni i sretni. Ivaniševići su na proglašenje najbolje pjesme došli zagrljeni i nisu skidali osmijeh s lica dok su zaljubljeno pozirali fotografima. 

Nives je ovom prilikom odjenula elegantni bež kaput ispod kojega je nosila plavu haljinu s prorezom i decentnim šljokicama. Uska haljina naglasila je njezinu besprijekornu figuru samo nekoliko mjeseci nakon poroda pa ne čudi da je mama Nives na račun svojega izgleda dobila pregršt komplimenata. Goran je sinoć nosio crne hlače, crni kaput i crnu majicu, ispod koje je odjenuo bijelu košulju.

Podsjetimo, par se tajno vjenčao u prosincu 2017., a roditelji su postali početkom rujna prošle godine. Od tada su u potpunosti posvećeni mališanu. Lijepa radijska voditeljica na svom je Instagram profilu nekoliko dana nakon njegovog rođenja istaknula koliko je sretna

Stars Nives Ivanišević sve je raznježila novom fotkom sa sinom

"Lipi moj živote, srce mi se smije. Hvala svima na čestitkama! Nema dalje od ovog! Puse od Olija, Gorana i Nives", napisala je Nives ispod fotografije Oliverovih nožica. Fotografija je izazvala oduševljenje brojnih fanova koji su joj čestitali i poželjeli puno sreće. 

Posjeti Miss7.24sata.hr