Bojana pobjegla za vikend, a podijelila je savjet koji bi mogao biti ‘spas za sve’

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Mnogi traže alternative ugodnom blagdanskom druženju uz koje možemo zaboraviti na trenutnu situaciju
  • Pošlo je to za rukom Bojani Gregorić Vejzović koja se svojim pratiteljima javila s bajkovitog seoskog imanja
  • Uz zaista posebnom ambijentu glumica se primila kuhače, a poslala je poruku s kojom su se mnogi složili 

Inače obilno tradicionalnim slavljima, druženjima i uživanjima s najmilijima, ove godine blagdansko razdoblje natjeralo nas je da pronalazimo alternativne načine zajedništva. Dok se ovu sezonu uz raspoloženu ekipu nećemo zaustavljati kod brojnih štandova s kuhanim vinom ili se ljuljati u ritmu božićnih pjesama na veselim zabavama, spas bi mogli pronaći u nešto intimnijem okruženju u prirodi. Savjetuje tako glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je svoju savršenu blagdansku destinaciju već odabrala, a pronašala je i odličan ‘recept’ za spas. 

S društvenih mreža "Sjajno ti pristaje". Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako bi izgledala kao plavuša

‘’Možda je povratak onom iskonskom, jednostavnom, zapravo spas za sve’’, napisala je Bojana uz fotografiju na kojoj u opuštenom izdanju i nasmijana pozira uz kotao

Na seoskom imanju i svježem zimskom zraku Bojana se utoplila hoodicom i kapom s pomponom, ali nije zaboravila ni pregaču dok se držeći u ruci kuhaču brine da njezin ‘kulinarski projekt' u kotlu bude uspješan. 

Moda Bojana Gregorić pokazala kako 'reciklira' odjeću otprije 10 godina, a ima i trik kako je čuvati

Mnogi su pokušali pogoditi što to Bojana priprema. 

‘’Čvarci’’, ‘’Čvarci 100%’’, ‘’Miriše na čvarke’’, mnogi su zaključili dok se jedna pratiteljica našalila kako Bojana peče rakiju. ‘’Blizu si’’, uz odgovorila je ‘uz smijeh’ glumica. 

Mnogi se slažu s 48-godišnjakinjom da opušteno seosko okruženje može biti prava prilika za restartanje. ‘’Ja zaista mislim da to jedini spas’’, navela je jedna pratiteljica, a  moramo priznati da je bajkovit provincijalni ambijent zaista nešto posebno. 

Bojana je pokazala kako izgleda veseli dvorišni prostor za odmaranje s upečatljivim mozaik pločicama i tirkiznim namještajem, a i sam pogled na seosku kuću upućuje da je riječ o zaista posebnom zdanju. Ukrašena rukotvorinama poput posebnih zatvora za prozore ili posuda s cvijećem, seoska kuća blagdane najavljuje malim božićnim drvcima na prozorima. 

U takvom ambijentu zaista je lako zabraviti na sve probleme i skupiti energiju za buduće izazove, a vjerujemo kako će Bojana vratiti u Zagreb odmorna i raspoložena

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr