Bogata nasljednica u vjenčanici od WC papira: Paris Hilton ne mari za skupe stvari?

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Djevojačka večer Paris Hilton bila je ni više ni manje nego spekltakularna i zabavna, kao što bismo od Paris i očekivali
  • Paris je imala svadbeni ručak u svom domu u Los Angelesu, a portreti nje i zaručnika Cartera Reuma ukrašavali su čak i kolačiće
  • Prijateljice su je obukle u outfit koji je dizajniran isključivo od toaletnog papira

Možete li zamisliti da nosite haljinu koja je u potpunosti napravljena od toaletnog papira i izgleda kao milijun dolara (dobro, pretjerujemo, ne izgleda baš taaako dobro)? Paris Hilton može. Bogata nasljednica i poslovna žena bila je od glave do pete (doslovno) prekrivena toaletnim papirom. Hilton (40) je buduća mladenka, a nedavno je za djevojačku večer (zapravo dan jer je riječ bila o ručku) nosila toalet papir poput vjenčanice, čije su slike kružile društvenim mrežama.

Ona i šogorica Tessa Hilton poslužile su kao modeli, dok su se Parisine prijateljice podijelile u dvije grupe i utrkivale u konstruiranju mladenačke haljine od toaletnog papira u roku od pet minuta. "Nemojte mi napraviti brutalni veo", rekla je Paris Hilton svojim prijateljicama prije nego što su je zamotale u toalet papir na njezinoj djevojačkoj.

Paris je završila sa šik vjenčanom haljinom iz 80-ih, s podstavljenim ramenima i pletenom trakom za glavu, dok je Tessa (27) "odjenula" haljinu do poda s velom. Haljine su, međutim, ubrzo uništene kada su Parisini psi počeli žvakati papir, što je otkriveno u nizu Instagram priča.

Moda Ovaj model haljine doista pristaje svakoj ženi - bez obzira na to koliko ima godina!

Žene iz suprugove obitelji su priredile mladenki spletku te su sve odjenule u bijelo. Mladoženja ih je sve izbacio...

No, Paris je ispod sveg tog papira odjenula pravi zabavan svadbeni outfit - bijelu mini haljinu s dugim prozirnim rukavima i klasične bijele sunčane naočale u obliku srca. Ručak se održao u dvorištu njezine kuće u Los Angelesu, a dvorište je bilo ukrašeno bujnim zelenilom i ružičasto-bijelim cvjetnim aranžmanima, s crnim šalicama koje su visile iznad na konopcu. Portretima Paris i njezinog zaručnika Cartera Reuma bili su ukrašeni kolačići i limenke gazirane vode. 

Paris Hilton je u veljači iznenadila i razveselila obožavatelje viješću da ju je njezin dečko, multimilijunski poduzetnik, Carter Reum (40) zaprosio. Hilton i Reum, bili su u vezi godinu dana prije nego što ju je Reum zaprosio. Par bi se trebao vjenčati kasnije ove godine, 11. studenog 2021. Hilton i Reum počeli su izlaziti u prosincu 2019. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja jer su se već dugi niz godina kretali u istom društvenom krugu.

Life&style Mladenki svekrvino ponašanje pokvarilo vjenčanje, a ona je imala objašnjenje: ‘’Bio je to i moj dan!’’
 

Posjeti Miss7.24sata.hr