Bivši supružnici skupa na Splitskom festivalu, a Doris Pinčić zbog Borisa nije htjela napraviti jednu stvar

Pixsell/Instagram Doris Pinčić i Boris Rogoznica
Vidi originalni članak
  • Doris Pinčić i Boris Rogoznica prvi put nakon razvoda pojavit će se na istom javnom događaju 
  • Na 61. Splitskom festivalu gdje će Doris biti u ulozi voditeljice, a Boris će se publici predstaviti pjesmom, bivši supružnici će što više nastojati izbjeći interakciju
  • Lijepa Zadranka, prema pisanju Slobodne Dalmacije, tražila je da se prilagodi način najave Borisa Rogoznice kako ona ne bi morala najaviti svog bivšeg supruga i oca svoje dvoje djece

Mnogi Splićani i gosti grada podno Marjana ovaj vikend neće zaobići glazbenu poslasticu na Prokurativama, Splitski festival koji će i ove godine voditi Doris Pinčić, Duško Ćurlić i Jelena Lešić. Uz stari voditeljski trojac, poznata su i 23 izvođača među kojima su i novi izvođači s prvim nastupom na slavnom festivalu poput Borisa Rogoznice koji će predstaviti  baladom ‘’Netko kao ti’’ koju je za njega napisala Antonija Šola. 

Stars Boris Rogoznica postaje konkurencija Doris Pinčić? Ima novi posao, a evo gdje ga možeš gledati

Mnogi mediji pisali su kako će to biti prvi javni susret dvoje bivših supružnika nakon njihovog razvoda u lipnju prošle godine. Ipak, kako doznaje Slobodna Dalmacija od izvora na HRT-u, Doris još je prije mjesec dana tražila u matičnoj kući da se scenarij festivala prilagodi tako da ona ne najavi svog bivšeg supruga Borisa s kojim ima dvoje djece, sina Donata i kćeri Gitu.

Iako će se istu večer naći na jednoj od najljepših pozornica, izgleda kako će lijepa voditeljica i pjevač ipak prilagoditi tajming kako bi izbjegli bilo kakvu interakciju.

Boris Rogoznica objavio je novu pjesmu vrlo znakovitih stihova. Želi li to nešto poručiti Doris?

Vjerujemo kako su bivši supružnici najviše usredotočeni na svoje poslovne angažmane. Boris Rogoznica svoj prvi nastup na Prokurativama doživljava prilično emotivno. 

'Dugo vremena dolazio sam na to mjesto i maštao kako tu nastupam. Mogao sam čuti žamor ljudi dok izlazim na pozornicu, preplavljivale bi me divne emocije, čak sam vježbao i naklon publici. Tada mi se nije činilo baš izgledno da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali evo, ipak jest'', rekao je Boris. 

Za svoju pjesmu ranije je rekao kako nije nipošto obična, već se 'radi o posebnom razgovoru ljudskog srca i Boga koji se odvija kroz pjesmu u intimi grudi svakog od nas’.

Boris Rogoznica u prvom javnom pojavljivanju nakon kraha braka predstavlja se s pjesmom znakovitog naziva

Svojim pratiteljima pjevač je i pokazao kako je svoj nastup nimalo ne namjerava prepustiti slučaju pa se prepustio i stručnim rukama u brijačnici

‘’Spreman za Split’’, napisao je Rogoznica uz uređenu frizuru i bradicu. 

Podsjetimo, nakon razvoda od Doris Pinčić glazbenik je odlučio ukloniti sve obiteljske fotografije sa svog Instagram profila, a zatim ga je na neko vrijeme zaključao za javnost. Dvoje bivših supružnika nakon sedam godina braka ostali su u dobrim donosima kako bi olakšali razvod svojoj djeci.

Posjeti Miss7.24sata.hr