Antonija Blaće nosi najpoželjnije hlače sezone, pronašli smo odlične modele od 60 do 280 kuna

Instagram/Zara
Vidi originalni članak
  • Na svom Instagram profilu voditeljica Antonija Blaće objavila je fotografiju u casual kombinaciji, a mi smo odmah uočili njezine žute hlače
  • Ove hlače popularne su već neko vrijeme, no ove jeseni su, izgleda, najpoželjniji model sezone 
  • Sviđa nam se i što su brendovi odstupili od klasičnih boja hlača pa ih možeš pronaći u raznim nijansama  

Na svom Instagram profilu naša voditeljica Antonija Blaće zasjala je u zgodnoj casual kombinaciji, a mi smo odmah uočili njezine žute hlače. Model hlača koje nosi Antonija su nevjerojatno popularne ove jeseni i sigurno si ih već viđala. High street trgovine prepune su modela finijih hlača visokog struka, a možeš ih pronaći u raznim bojama. 

Ovaj model hlača čest je odabir za formalne i svečanije prilike, no to ne mora biti tako. Uz njih će, naime, sjajno pristajati i najobičniji t-shirt, dok ćeš ih za formalnije prilike ipak kombinirati uz finiju bluzu, a sjajno idu i uz dolčevite. 

Na hlače visokog struka najbolje je obuti potpetice, što će dodatno, uz ovaj laskavi kroj, vizualno izdužiti noge,  ali će vrlo dobro funkcionirati i s gležnjačama ravnih potplata.

Ovakav model hlača pruža iznimno ženstvenu siluetu, a nama se posebno sviđaju one u življim bojama koje će unijeti razigranost u inače tmurne jesenske kombinacije.   

Ako si više ljubiteljica sportskog stila, imamo rješenje i za tebe. Naime, u trgovinama postoje i opuštenije, ležernije verzije ovih hlača koje sjajno izgledaju u bež tonovima i odlično se slažu s tenisicima i običnim majicama.  

Beauty Ako ovo jedeš svakodnevno tvoje će lice biti besprijekorno

Posjeti Miss7.24sata.hr