Amy Schumer odlučila je baš sve o majčinstvu podijeliti s nama. Čak i slike kako se izdaja

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Glumica i komičarka Amy Schumer početkom svibnja je postala majka i otada ne prestaje dijeliti što sve prolazi u prvim danima majčinstva
  • Doduše i prije rođenja Genea Attella Fischera zasipala nas je svojim trudničkim iskustvima
  • Je li slika gdje je priključena na električnu izdajalicu previše? 

Već da je postala majka, komičarka i glumica Amy Schumer je 6.svibnja objavila na Instagramu na svoj način, fotografijom s duhovitim opisom (rodila je istog dana kao i Meghan Markle pa je uz fotografiju, na kojoj u naručju ima tek rođenog sina te ju suprug ljubi, napisala ''Naša kraljevska beba je stigla'') pa su i daljnje objave bile očekivane. 

Dva dana nakon rođenja sina, Amy je objavila i njegovo ime, isto fotografijom na kojoj ga u naručju drži njezin suprug Chris Fischer te je otkrila kako su sinu dali ime Gene Attell Fischer. 

Da kod Amy nema tabu tema mogli smo već vidjeti, a sad je to i dokazala najnovijim fotografijama na kojima se izdaja. Prvu fotografiju objavila je uz tekst ''Što vi radite večeras?'', a fotografija je naišla na brojne komplimente i duhovite komentare. 

Life&style Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti

Samo dva tjedna nakon rođenja sina, komičarka se vratila na posao te je imala stand up nastup, a njezin postupak je naišao na brojna negodovanja. No i ovog puta, Amy je fotografijom rekla sve što misli o takvim komentarima te je dobila veliku potporu svojih pratitelja, a slika je prikupila više od milijun lajkova. Riječ je o fotki na kojoj umorna sjedi na krevetu u donjem rublju i izdaja se, a uz nju je napisala: ''Šaljem ljubav svim mama koje su me posramile zbog mog sinoćnjeg stand up nastupa''.

Što god ostali mislili, nama se sviđa kako Amy otvoreno i iskreno priča o normalnim i prirodnim stvarima, bez obzira na to što njezini 'hejteri' mislili i veselimo se novim, zabavnim objavama ove novopečene mame. 

Posjeti Miss7.24sata.hr