A titule najljepše odjevenih dama s crvenog tepiha ove godine odnijele su...

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • U Dolby Theatreu u Hollywoodu održana je 92. dodjela filmskih nagrada Oscar
  •  Trijumfirao je južnokorejski film Parazit
  • Svojim glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu neke holivudske zvijezde oduševile su više od drugih 

Najprestižnija filmska nagrada Oscar održana je u noći s nedjelje na ponedjeljak u Hollywoodu, a s najviše zlatnih kipića, njih četiri, okitio se  južnokorejski film Parazit koji je ujedno ispisao filmsku povijest okitivši se Oscarima za najbolji film te najbolji film koji nije na engleskom jeziku.

U kategoriji za najbolju glavnu žensku ulogu slavila je Renee Zellweger za uogu u filmu 'Judy', dok je kipić za najbolju mušku ulogu osvojio Joaquin Phoenix za film 'Jocker'.  Laura Dern u filmu 'Priča u braku' bila je najbolja kao sporedna glumica, a Oscar za najbolju mušku sporednu ulogu otišao je u ruke Bradu Pittu

Najbolji redatelj je Bong Joon Ho za film 'Parazit', a u kategoriji za šminku i frizuru slavio je film 'One su bombe'. 

No, osim dodjele kipića, Oscar je privukao posebnu pažnju zbog glamuroznih izdanja holivudskih zvijezda na crvenom tepihu. Evo tko je ostavio veiki modni  dojam, a kome je to malo manje pošlo za rukom.   

Luksuzni pokloni Evo što kriju kontroverzne poklon-vrećice od 680.000 kuna koje će večeras dobiti glumci nominirani za Oscara

Renee Zellweger

Dobitnica Oscara za ovu posebnu večer izabrala je haljinu brenda visoke mode Armani Prive u kojoj je istaknula svoju besprijekornu figuru. Bijelu svjetlucajuću haljinu s jednim rukavom upotpunila je chic podignutom frizurom i minimalnom količinom nakita. 

Saoirse Ronan 

Glumica koja je nominirana za ulogu u filmu 'Male žene' odlučila se neobičnu haljinu brenda Gucci. Duboki dekolte i voluminozna haljina u donjem dijelu bili su pun pogodak. 

Charlize Theron

Crna haljina haljina Dior Haute Couture isticala se asimetričnim krojem, a izvrsno ju je nosila glumica Charlize Theron.  

Janelle Monáe

Vrlo neobična, futuristička kreacija Ralpha Laurena koju je pjevačica odabrala za crveni tepih imala je 168 tisuća Swarovski kristala i na nju je utrošeno čak 600 sati ručnog rada. 

Scarlett Johansson

Scarlett je sasvim zablistala u haljini s potpisom Oscar de la Renta sa zanimljivim gornjim dijelom koji je savršeno istaknuo figuru glumice. 

Penélope Cruz

Pravi wow factor na crveni tepih donijela je Penelope u vintage Chanel haljini. Crna haljina s dodatkom bisera i bijelog cvijeta donijela je dašak zlatnog doba Hollywooda. 

 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr