8 stvari zbog kojih Kate Hudson ima tijelo kakvo ima

Instagram
Poznata američka glumica ujedno je i ambasadorica sportskog brenda Fabletics, a kako svoju liniju održava besprijekornom i u 38. godini, otkrij u nastavku
Vidi originalni članak

Ako misliš da je Kate Hudson blagoslovljena savršenim genima i da je rođena sa savršenim tijelom - varaš se! Iza njezinog odličnog izgleda stoji puno truda i odricanja, a fitness i wellness su joj velika strast u životu. Otkrila je sve svoje tajne i točno što radi kako bi održala figuru vitkom, a mi smo za tebe napravili kratke bilješke...

Pilates, pilates, pilates

Kate najviše voli pilates. On joj je uvijek na broju jedan i od njega se najbolje osjeća. Kako je odrasla igrajući nogomet i plešući, njezino je tijelo "po prirodi dosta atletsko", zbog čega joj pilates toliko i odgovara. Izdužuje joj mišiće, a osjeća se lakše i bolje. Vježba minimalno tri puta tjedno, ovisno o rasporedu i putovanjima, ali generalno se drži svojeg fitness rasporeda.

Ne vježba samo tijelo

Osim samog tijela, i stanje uma je jako važno! Kate se voli zabaviti dok vježba, voli se kretati, plesati i uživati u dobroj glazbi. Na taj način se možeš drugačije povezati s vlastitim tijelom dok vježbaš. Na taj način istovremeno rade i mozak i tijelo, a to je jako, jako važno... 

Dobra glazba joj puno pomaže

Ali to nije nužno glazba kakvu bismo vezali uz Kate. Najviše sluša sporu glazbu...alternativnu, ne toliko mainstream poznatu i glasnu. Prije nekoliko godina, kada se pripremala za triatlon, jako puno je trčala, a što te više može "nabrijati" na trčanje od dobre glazbe? Kaže Kate da je i u tim trenucima slušala bend Arcade Fire... 

Stalno mijenja treninge

Svi profesionalci se slažu ovo iste stvari: tijelu je stalno potrebna promjena. Upravo tog savjeta oduvijek se držala i Kate. Kada se tijelo navikne na iste pokrete i vježbe, teže je doći do napretka.  

MLJAC! ILI...? Beyoncé će se ovako hraniti sljedeća 44 dana. Bi li ti mogla izdržati?

Sluša svoje tijelo, a ne druge ljude

Ista stvar ne može funkcionirati za sve ljude. Toga je jako dobro svjesna i Kate koja se uvijek oslanja isključivo na svoje individualno zdravlje i potrebe. Svi žele nekakvu formulu: kako smršaviti, kako biti zdrav, kako živjeti duže? Formula ne postoji. Svi se moramo fokusirati samo na sebe i na ono što volimo jesti, raditi, vježbati. 

Ne stvara si pritisak

Kada preskoči trening ili se ne drži striktno plana prehrane, Kate nema problema s grižnjom savješću. Važno je osvijestiti da nešto radimo krivo, ali ne i kažnjavati se zbog toga. Također, zdrava ravnoteža je svakako put do uspjeha. Kate nikada u ničemu ne pretjeruje pa tako ni u zdravoj prehrani ili takvoj vrsti lifestylea.

Prati online wellness svijet, ali ne slijedi slijepo sve trendove

Zdravi život je postao trend i svi su jako zainteresirani za sve što on nudi. Kate smatra kako treba osvijestiti sve prednosti i mane zdravog življenja, zbog čega puno čita i prati sve što se događa u tom svijetu. Međutim, neće isprobati baš sve što joj se nudi i neće ići na baš svaki detox "koji je nova najbolja stvar".

Drži se prehrane za koju zna da joj odgovara

Kate kaže kako se metodom pokušaja i pogreške najbolje uči što nam odgovara, a što ne. Ne jede nakon 19 sati i ne jede doručak svaki dan. Pokušava imati razmak od 14 do 16 sati između večere i doručka, a nezdravi šećeri i kofein najveći su joj neprijatelji. Bez obzira na savjete svih oko sebe, Kate zna koji tip prehrane joj najviše odgovara i ne mijenja ga ako za to nema potrebe. 

Posjeti Miss7.24sata.hr