8 puta kad je obitelj Kardashian iskoristila skandal za vlastitu promociju

Instagram@gisou Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian i Kylie Jenner
Vidi originalni članak
  • Slavna reality obitelj Kardashian često je na meti optužbi da sve radi zbog slave i publiciteta
  • Tijekom 20 sezona trajanja njihovog reality showa dogodilo se više dramatičnih incidenata, koji su naravno podigli gledanost, a mnogi misle da to nije slučajnost
  • Obožavatelji smatraju da su određeni skandali bili pomno planirani, a mi ti donosimo 8 najvećih!

Kris Jenner, poduzetnica, momagerica i “mastermind” iza većine događanja u Kardashian-Jenner obitelji nikad ne miruje. Njihov slavni reality show “Keeping Up With the Kardashians” je završio, a novi na platformi Hulu, “The Kardashians”, uskoro počinje s prikazivanjem, a čini se da se ovi namješteni PR trikovi nastavljaju.

Obožavatelji slavne obitelji uvjereni su da neki od najvećih skandala nisu bili slučajni, već pomno orkestrirani od strane obitelji Kardashian za postizanje što veće gledanosti.

1. Tristan Thompson prevario je Khloe Kardashian dok je bila trudna

2018. kad je Khloe bila trudna s njihovom kćeri True, Tristan Thompson uhvaćen je u skandaloznom preljubu s egzotičnom plesačicom Lani Blaire. Na videu se može vidjeti kako se Tristan i Lani ljube, a ona je viđena i kako dolazi u njegovu hotelsku sobu. Kardashiani se nisu baš oglasili o tome, već su se njihove iskrene reakcije na vijest mogle vidjeti tijekom snimanja jedne od epizoda. Mnogi smatraju da je to bio namjeran potez za povećavanje gledanosti. 

2. Svađa između sestara Kardashian

Svi se definitvno sjećaju svađe između Kim i Kourtney koja je prikazana u epizodi „KUWTK“. U jednom od klipova Kim je Kourtney nazvala „nezanimljivom“ te je, naravno, najzapamćeniji trenutak u kojem su dvije sestre ušle u fizički obračun pa ih je treća sestra, Khloe razdvajala. Tijekom premijere epizode u kojoj je ta scena prikazana, sestre su svoje prepucavanje nastavile i na Twitteru, što je također vjerojatno bio potez za podizanje gledanosti.

3. Savjet Kim Kardashian „radi više“

Kim je došla u središte pozornosti kad je ženama u poduzetništvu pokušala dati savjet tijekom intervjua za Vanity Fair. Poručila je da se potrude i počnu raditi. Savjet nije primljen blagonaklono kako je to Kim zamislila te je bila meta kritika na društvenim mrežama. Mnogi su zaključili kako je to Kim rekla namjerno zbog povećanja interesa za njihov novi show “The Kardashians”, što joj je i uspjelo.

4. Usne Kylie Jenner

2015. bila je u središtu kontroverze zbog glasina da se podvrgnula kozmetičkom povećanju usana. Kylie je mjesecima provela izbjegavajući odgovore na pitanja o tome. To joj je naravno išlo u prilog, iako je kasnije u showu priznala da se podvrgnula postupku povećanja usana. Ovim skandalom stvorena je i njena karijera i biznis u beauty svijetu. Njena kompanija Kylie Cosmetics pokrenuta je na temelju zanimanja za njene beauty proizvode i šminku.

5. Ljubavna veza Kim Kardashian i Pete Davidsona

Kad su Kim i Pete prvi put fotografirani na Staten Islandu, svi su obožavatelji bili uvjereni da je njihove veza čisti marketinški trik. 
Snimanje za novi reality bilo je u punom jeku jer su kamere bile i na zarukama Kourtney Kardashian i Travisa Barkera. Iako ih snimateljska ekipa nije svugdje slijedila, Peteovo ime spominje se u traileru za novi show, što bi značilo i da će Kim progovoriti o njihovoj vezi.

6. Skandal Tristana Thompsona i Jordyn Woods

Samo nekoliko tjedana prije premijere 16. sezone „Keeping Up With the Kardashians“, Tristan Thompson i Jordyn Woods uhvaćeni su u preljubničkom skandalu gdje su viđeni kako se ljube. Skandalozna drama završila je tako što je obitelj Kardashian u potpunosti izopćila Jordyn Woods, a Khloe je to učinila i objavama na društvenoj mreži Twitter.

No, u samom jeku skandala, Kardashiani su naravno snimali svoje reakcije na ovu vijest, za što su morali znati da će ljude zainteresirati za show kako bi vidjeli kako će se ostatak drame odviti. Jordyn Woods je čak upitana tijekom intervjua u emisiji „Red Table Talk“, Jade Pinkett Smith, je li cijeli incident bio samo veliki PR trik za promociju reality showa. „Voljela bih da mogu reći kako je to što se dogodilo bio samo PR trik, ali to je moj stvarni život“, odogovorila je Jordyn.

7. Veza Roba Kardashiana i Blac Chyne

Iako sad gotovo nikad nije pred kamerama i jedini brat u obitelji Kardashian jednom se našao u središtu skandala zbog turbulentnog odnosa s tadašnjom djevojkom Blac Chynom s kojom ima i kćer Dream. Njihova veza obožavateljima je bila jako neobična jer je Kylie, Robova sestra u to vrijeme bila u vezi s reperom Tygom, koji je ujedno i bivši dečko Blac Chyne te zajedno imaju i sina. Njihova veza bila velik dio sezone „KUWTK“ 2016., a Rob i Chyna zatim su dobili i vlastiti spin-off „Rob & Chyna“.

8. Tajna trudnoća Kylie Jenner

2017. i 2018. Kylie je šokirala obožavatelje kad je gotovo nestala iz javnosti i s društvenih mreža, gdje je inače vrlo aktivna. Nakon što je u javnosti nije bilo mjesecima, Kylie je otkrila kako je tajno rodila svoje prvo dijete, kćer Stormi.

Iako su nagađanja o Kylienoj trudnoći postojala, Kylie je uspjela izbjeći fotografije koje bi otkrile trudnički trbuh i nikad se nije oglašavala u vezi tih glasina. Šokantna objava o rođenju njene kćeri poslužila je da Kardashiani privuku gledatelje novim epizodama njihovog reality showa kako bi saznali više pojedinosti.

Stars Kanye West je "izbačen" s Instagrama zbog govora mržnje, maltretiranja i uznemiravanja Kim
 

Posjeti Miss7.24sata.hr