5 zgodnih prinčeva za koje se još uvijek možeš udati

Instagram
Istina, princ Harry je pronašao Meghan Markle - ali ne očajavaj, tržište zgodnih i slobodnih prinčeva je još uvijek aktivno!
Vidi originalni članak

Svi smo super uzbuđeni jer je i Harry pronašao svoju bolju polovicu, ali bismo malo lagali kad bismo rekli da nam je sasvim svejedno. Okej, jasno nam je da je vjerojatnost da naletimo na princa Harryja u klubu u Londonu i to bude ljubav na prvi pogled vrlo mala, ali sigurno si i ti barem jednom pomislila na to - i da bi to bilo fakat super. No, jesi li znala da po svijetu ima još slobodnih i itekako zgodnih prinčeva? Nada umire posljednja - upoznaj preostale royal hotties.

1. Princ Hussein bin Abdullah od Jordana

Ovaj 23-godišnjak uživa u tipičnim stvarima kao i ostali dečki njegovih godina - igra nogomet i uživa u Instagramu, na kojem je btw. Instafamous i ima više od 1,1 milijuna pratitelja. Profil puni fotkama s putovanja, sporta i druženja s prijateljima poput Angele Merkel (što?!). Ono što je totalno nebitno, ali ćemo ti svejedno spomenuti, je to da Hussein jednoga dana postaje kralj. 100%. Ali nebitno.

2. Šeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum od Dubaija

Ako si mislila da je Hussein cool, Hamdan ga je prešišao; Na Instagramu je ovaj 35-godišnjak poznatiji kao Fazza, a prati ga preko 5,9 milijuna pratitelja, no vrijedi spomenuti i kako ima bezbroj fan grupa. Inače, višestruki je prvak u jahanju, bavi se ronjenjem po špiljama, bicikliranjem, sokolarstvom i, čekaj... POEZIJOM. Pritom, fakat je prokleto sladak, ne?

3. Princ Sébastien od Luksemburga

Puno ime mu je Sébastien Henri Marie Guillaume, ali vjerojatno će Sébastien biti dovoljno. Ovaj 25-godišnjak je časnik luksemburške vojske, a kako je najmlađi od petorice braće, vjerojatno nikada neće biti kralj (ugh). Neki od njegovih hobija su penjanje, skijanje, plivanje i rugby, a uživa u otkrivanju novih kultura. Misliš li da bi mu Hrvatska bila dovoljno egzotična?

4. Prince Jean Christophe Napoléon Bonaparte

O da, točno taj Napoléon Bonaparte. Ovo je njegov pra-pra-pra-pra (...) nećak i tehnički nije princ, ali je zato Francuz i praktički car, jer je dio tzv. carske kuće. Između ostaloga, Jean ima 31 godinu i LinkedIn profil, jer je pravi profesionalac - pa što misliš da mu pošalješ neku poruku? Možda završite na royal dateu.

5. Princ Joachim od Belgije

Ni ovaj princ neće sjesti na tron - prva na redu je njegova rođakinja princeza Elisabeth (koji bed, ha?). Inače, ovaj princ se pridružio belgijskoj mornarici, po horoskopu je Strijelac i obrazovao se u Velikoj Britaniji i Italiji, što zvuči totalno super, čak iako nikad neće postati kralj.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr