Razigrana Petite Jolie obuća

Petite Jolie je brazilski modni brand koji predstavlja lifestyle mladih žena u svijetu u kojem urbano i prirodno, globalno i lokalno, organsko i tehnološko žive zajedno.
Vidi originalni članak

Brand je prepoznatljiv po svojoj međunarodnoj kvaliteti i maštovitom dizajnu.

Petite Jolie kolekcija nudi brojne modele sandala, japanki, balerinki, tenisica, čizama, torbi i ostalih modnih dodataka koji će oduševiti prave ljubiteljice mode i trendova. Svi Petite Jolie modeli imaju posebni tutti frutti miris koji će vas osvojiti.

Materijali koji se koriste u izradi su reciklirani eco PVC i mikrofibra, udobnost i vrhunska kvaliteta izrade je rezultat napredne tehnologije proizvodnje. Petite Jolie modeli dostupni su u svim Peko prodavaonicama diljem Hrvatske, Nama Ilica i Kvaternikov trg, Comfort and Life (Zagreb-Masarykova 19 i City Center One West,Split-Bosanska 9,City Center One Split).

Petite Jolie je jedan od najuspješnijih projekata brazilske multinacionalne kompanije Aniger- ekskluzivni proizvođač poznatih svjetskih brandova Nike, Miezko i Clarks za Brazil i cijelu Južnu Ameriku.
Povijest i razvoj kompanije Aniger odlikuju se smionošću, razmišljanjem izvan zadanih okvira, istraživanjem i postavljanjem novih trendova.
Tvrtka Materia Prima d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer za Hrvatsku i sve zemlje Istočne Europe.

Posjeti Miss7.24sata.hr