Promocija nove Zaposlene u boutiqeu Lacoste

U srijedu, 12. lipnja u boutiqeu Lacoste predstavljen je novi broj časopisa Zaposlena. Bila je to odlična prilika za druženje uspješnih poslovnih žena i muškaraca, te za razgledavanje nove kolekcije brenda Lacoste, simbola sportske elegancije.
Vidi originalni članak

Glavna urednica Zaposlene, Ana Gruden, pozdravila je uzvanike i uzvanice te zahvalila domaćinima večeri. Brend menadžerica za Lacoste, Gordana Jedvaj, goste je podsjetila na to da slavni Lacoste krokodil ove godine slavi osamdeseti rođendan. Povodom osamdesete godišnjice ovoga svjetski poznatog brenda, lansirana je limitirana kolekcija koja uključuje polo majice i T-shirt majice, te posebna linija torbi koje karakterizira jednostavan i elegantan, bezvremenski dizajn te praktičnost i kvaliteta.

Novu kolekciju razgledale su poznate dame iz političkog i poslovnog života: veleposlanica Australije u RH Susan Cox, voditeljica Odjela za informiranje Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Viviana Vukelić, generalna direktorica Colliers Internationala za Hrvatsku Vedrana Likan, voditeljica odjela posredovanja i konzaltinga Zagreb nekretnina Mojca Kinčić, Paula Bahlen iz Bahlen Beauty Distributiona, Maja Rendulić iz Erste Card Cluba, dekanica Visoke poslovne škole Par dr. sc. Gordana Nikolić, direktorica marketinga tvrtke Maras Ivana Maras Pezer, Ljiljana Špoljarić iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Draženka Andrašek iz Istragrafike, brend menadžerica za Guerlain Nataša Katanec, Sanja Tatalović iz Centra Konstruktivni život kao i druge poslovne žene. Pridružili su im se i poznati maksilofacijalni kirurg i estetski kirurg glave i vrata doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, Igor Jarnjak iz Porsche Designa Hrvatska, Sayon Bangoura iz agencije Midikenn i mnogi drugi. Uzvanici i uzvanice uživali su u vrhunskom pjenušcu Vinarije Vuglec Breg koji je predstavio Mario Vuglec.

Već tradicionalno organizirana je i nagradna igra, a glavna nagrada bila je Lacoste torba L11212 lansirana upravo povodom rođendana ovog poznatog brenda. Uzvanike su darovali i vjerni sponzori i partneri, Profil megastore, Školska knjiga i Lumen izdavaštvo, Centar Konstruktivni život, Vinarija, pansion & restoran Vuglec Breg, Guerlain i Bahlen Beauty Distribution.

Posjeti Miss7.24sata.hr