Prikazana kolekcija kupaćih kostima

U zagrebačkom hotelu Antunović održano je još jedno izdanje modne manifestacije Zagreb INStyle by REN. Nekoliko modnih brendova predstavilo je svoje kolekcije, uz zajedničke trendovske nazivnike za nadolazeće ljeto - ove sezone IN su - lepršavi, lelujavi materijali, kombinezoni i klasična ženstvenost.
Vidi originalni članak

Gosti na ovogodišnjem izdanju Zagreb INSytlea by REN mogli su uživati u modnim revijama nekoliko brendova - P.S. Fashion predstavio je ženstvenu kolekciju za ljeto, kojom su dominirale maksi haljine bogatih printeva i kombinezoni, uz zanimljiv statement nakit i modne dodatke.

Revija muških i ženskih kupaćih kostima modne kuće Pompea oduševila je sve prisutne. Kupaći kostimi by POompea će biti dostupni na prodajnim mjestima Interspara od 1. lipnja po cijeni od 79,99 kn

Mladi dizajneri La Marye, Sposata i Franka također su predstavili svoje kolekcije, kojima su većinom dominirale ženstvene večernje haljine klasičnih krojeva te vjenčanice

U glazbenom dijelu programa nastupili su Lidija Bačić, Antonija Šola, Matija Cvek feat. Dominik Žagmešter i Leo. Program je vodila Vjekoslava Bach. Za make up se pobrinula Andrea Leko by Catrice , dok su za frizure brinuli studio Pilus, Amela Pejković i Dino Škrtić.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr