Prebrojite svoje cipele i osvojite novi par!

Thinkstock / Spencer Davies
Potaknuti velikom ljubavi žena prema cipelama, portal Budi.IN i trgovina ženske modne obuće ShoeBox pokreću veliku anketu kako bi doznali koliko je snažna ta ljubav. Otkrijte nam koliko pari posjedujete, koji model obožavate i koliko često ih kupujete, te osvojite vrijedan poklon bon u iznosu od 1.000 kn!
Vidi originalni članak

"Možda ne znam sve o muškarcima, no o cipelama znam mnogo!“

Ne, nećemo vas gnjaviti pitanjima o povijesti modnih dodataka niti poznavanju aktualnih trendova. Jedan od najpoznatijih citata svima dragog lika Carrie iz serije „Seks i grad“ poslužio nam je isključivo kao motivator za pokretanje prve velike ankete o navikama kupovine i nošenja cipela među Hrvaticama.

Portal Budi.in u suradnji s domaćim lancem ženske modne obuće ShoeBox odlučio je zaviriti u vaše modne ormare i saznati koliko pari cipela imate u njima, koliko ih često kupujete, do koje ste visine potpetice spremne ići i koliko vam je vremena potrebno da složite dnevni outfit.

Zabavna anketa potaknut će vas da prebrojite svoju obuću, prisjetite se svojih prvih „štikli“ i osvojite vrijedan poklon bon u iznosu od 1.000 kuna za kupovinu po vlastitom izboru u najbližem ShoeBox storeu.

S obzirom na to da smo se pri sastavljanju upitnika i sami iznenadili brojem pari obuće u osobnom vlasništvu („Skupi se s godinama, zar ne?“), veselimo se svakoj sudionici i rezultatima koje ćemo vam uskoro prezentirati.

I... Koliko cipela točno imate? Jeste li nedavno kupile novi par? Anketu možete ispuniti ovdje!

Također, ne zaboravite posjetiti ShoeBox prilikom sljedećeg obilaska trgovina. Novi modeli poznatih američkih brandova Vince Camuto, Jessica Simpson, BCBGeneration, Jeffrey Campbell, Gossip i drugih upravo su stigli na njihove police. Naši se favoriti nalaze u galeriji niže. Ovog proljeća volimo transparentni trend, boju peperminta i metallic odsjaj u ShoeBoxu!

Posjeti Miss7.24sata.hr