Počinje festivalska groznica!

Goran Čižmešija
Kalifornijska Coachella bila je tek modno “zagrijavanje” u festivalsku sezonu koja u Hrvatskoj službeno počinje krajem lipnja, točnije 22., megapopularnim INmusicom. Osim lude zabave jednako je bitno, prema festivalskom bontonu, otpustiti modne kočnice i razigrati urbane, dnevne kombinacije. Već nekoliko sezona na snazi je pravilo da pravila nema.
Vidi originalni članak

Dapače, spajanje nespojivih stilova je itekako dobrodošlo. A to vrijedi i ovog ljeta.

Boho glam diva, eklektična djevojka iz susjedstva, otkačena surferica, moderna kaubojka, party romantičarka... tijekom festivalske groznice možete zaigrati koju god modnu ulogu poželite. Tako i onu za koju možda inače nemate hrabrosti. U kombiniranju samo je mašta granica, no sve to ne bi bilo moguće bez nekoliko ključnih komada koji svakog ljeta iznova vrijedno “uskaču” u pomoć.

Prva asocijacija na dugo, toplo ljeto svakako su resice koje su ove sezone pronašle put do srca svih trendseterica raznih modnih izričaja. Sveprisutne su na odjeći, od kimona do košulja i haljina, a najbolje se snalaze na dodacima poput torbica. U stopu ih prate neizbježne vruće hlačice koje su postale svojevrsni ljetni klasik. Dužinu prepuštamo vama, kao i boje te izbor materijala.

Više pročitaj od subote u novom broju magazina Budi.IN!

Posjeti Miss7.24sata.hr