Otvorena Matijina kuća kobasica

Igor Soban
Već dobro poznata zagrebačka gastro oaza, smještena u prolazu između Ilice i Varšavske ulice u kojoj je svoje korijene ‘pustio’ Wok by Matija, te u kojoj je održan prvi hrvatski street food festival od jučer je bogatija za još jedan gastronomski novitet.
Vidi originalni članak

Matija Nikolić, bivši finalist popularnog kulinarskog showa “Masterchef” nakon svojih odličnih wok i wrap recepata predstavio je jučer i svoj novi specijalitet, Matijinu kobasicu, koja bi trebala privući i oduševiti sve zaljubljenike u vrhunska jela pomalo zaboravljenih receptura. Naravno, radi se o domaćim kobasicama koje su potpuno prirodne i zdrave i u čijoj recepturi se koristi samo janjeće, juneće i svinjeće meso bez dodataka i aditiva.

Matijina Kuća Kobasica sigurno će obogatiti zagrebačku gastro scenu, ali i razveseliti sve posjetitelje koji svakodnevno svoj omiljeni gablec ili pauzu za ručak potraže u prolazu Varšavske ulice. Koliko su dobre Matijine kobasice uvjerili su se jučer mnogi zagrepčani, turisti i slučajni prolaznici, koji su unatoč visokim temperaturama uživali u odličnoj atmosferi, pečenim kestenima, kuhanom vinu i mističnom okruženju karakterističnom za Noć vještica.

U opuštenoj atmosferi tople listopadske večeri uživali su Indira Vladić s dečkom Miroslavom, te voditeljica Martina Podgorski sa svojom sestrom. Matijina Kuća Kobasica samo je nastavak uspješne gastro priče, a svi koji vole iznenađenja s nestrpljenjem mogu očekivati nova kulinarska rješenja i poslastice u režiji Matije Nikolića.

Recepte za ukusna jela s kobasicama potražite na Gastro.hr

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr