Od danas u H&M-u možete kupovati online - dostupna i Home kolekcija!

Screenshot(Smitsonian Channel
Uz žensku, mušku i dječju kolekeciju, kupcima je konačno dostupna i kolekcija za dom, koja se prije mogla nabaviti samo u inozemstvu
Vidi originalni članak

Online kupnja u H&M-u od danas je moguća i za hrvatsko tržište. Osim već ranije dostupnih ženskih, muških i dječjih kolekcija, online shop omogućava i kupovinu dugo tražene Home kolekcije.

H&M Online trgovina nudit će istu ponudu kao i u trgovinama, kažu u švedskoj tvrtki. Najavljuju i ekskluzivna ponudu “samo-Online” artikala tijekom cijele godine.
- Oduševljeni smo što pokrećemo Online trgovinu za Hrvatsku - kaže Claudia Oszwald, H&M Country Manager za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju te dodaje:
- Ovaj značajan korak u potpunosti zaokružuje H&M-ovu multikanalnu ponudu. Uz naših 15 trgovina, hrvatski kupci imat će pristup do naše najbolje modne ponude 24 sata dnevno putem svojih kompjutera, pametnih telefona i iPad-a bilo gdje u Hrvatskoj - kaže menadžerica.

Povodom otvaranja Online trgovine, H&M Hrvatska ponudit će niz fantastičnih ponuda za kupce. Novi newsletter pretplatnici dobit će 25% popusta na jedan artikl po svom izboru.

Posjeti Miss7.24sata.hr