Obožavamo badiće s upečatljivim printom

Zvonimir Ferina
Sve popularniji hrvatski brend tajica Zoe Leggings za novu ljetnu sezonu predstavlja seriju kupaćih kostima pod nazivom „Zoe summer story“.
Vidi originalni članak

Zoe leggings je hrvatski modni brand, poznat po originalnim i upečatljivim printevima koji je u kratko vrijeme pobudio veliko zanimanje javnosti te napravio boom na hrvatskoj i međunarodnoj modnoj sceni. Nose ga mnoge poznate ličnosti, pa čak i svjetska diva Beyonce koja je svoj par Zoe leggingsa dobila na zagrebačkom koncertu i ostala-oduševljena!

Za ljeto brend je pripremio pravu poslasticu u obliku badića raznovrsnih krojeva i već prepoznatljivog, maštovitog Zoe printa, iza kojeg stoji modna i tekstilna dizajnerica Tamara Ivić.

Sama kampanja, razigrana i obojana ljetom, nastala je u suradnji s modnim fotografom Zvonimirom Ferinom, make-up artisticom Kasandrom Draganić i styling dvojcem pod nazivom 2W1SM. Zaštitno lice kampanje je poznata manekenka Tatjana Galić, a u ulozi modela našli su se i Eva Balazin, Tom Palinić i Nikola Zorotović.

Zoe kupaći kostimi već su primili i pohvale od zaštitnog lica kampanje, Tatjane Galić, koja si je osigurala dva Zoe modela.

„Oduševljena sam dizajnom i krojevima koji su perfect fit! Osjećat ću se ponosno na plaži jer znam da nosim genijalan kupaći kojeg nema svaka cura“, rekla je Tatjana.

Kampanja je inspirirana festivalskom atmosferom u koju Zoe kupaći kostimi savršeno pristaju svojim originalnim printevima i neobičnim krojevima. Osim na plaži, Zoe kupaći mogu se nositi i kao zasebni gornji dijelovi, bodyji i topovi.

U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju kupaćih kostima...

Posjeti Miss7.24sata.hr